'Bez Bebek' Oyuncusundan Evrim Akın'a Şok İddialar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
960x540

2007-2010 arası FOX'ta yayınlanan Bez Bebek dizisinin kamera arkasına dair şok iddialar!

Focus Film imzalı dizide "Yağmur" karakterini canlandıran Asena Keskinci, sosyal medyadan paylaştığı videoda başrol oyuncusu Evrim Akın'la ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı. Akın'ın sette kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını, hatta kendisinden yaşça büyük olan Sevinç Aktansel'e (Makbuş) de mobbing uyguladığını, ağır ilaçlar kullanması nedeniyle yapım ekibinin onu alttan almalarını rica ettiğini fakat buna rağmen uzaklaştırma alıp kısa süre sonra sete döndüğünü iddia etti.

Dizinin final yapmasından sonra Akın'la arasına mesafe koymaya çalıştığını belirten Keskinci, sonrasında Akın'ın kendi programlarına (Show TV'deki 'Piramit' yarışması) rica minnet çağırdığını ve 'Köstebekgiller: Perili Orman' filminde (2015) de başka oyuncunun adı geçmesine rağmen imzalar atıldıktan sonra kendisinin projeye alındığını ve mecburen birlikte oynamak zorunda kaldığını açıkladı.

Keskinci'nin yıllar sonra konuşmasının asıl nedeninin ise Evrim Akın'ın Instagram'dan yaptığı son paylaşım olduğu öğrenildi. Annesi ve babasının dizi çekimleri sırasında boşanma aşamasında olduğunu, Akın'ın barıştırma bahanesiyle Keskinci'nin babası Güray Keskinci'nin telefon numarasını aldığını belirten oyuncu, yıllardır görüşmediği babasının Akın'la beraberliğe başladığını öğrenince büyük bir şok yaşadığını vurguladı.

İddiaların ardından Evrim Akın şimdilik sessizliğini korurken bu sansasyonel iddialar sosyal medyada kendine geniş yer buldu.

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: HollyDemon ☾☆
nedense hep 20 yıl sonra açıklıyorlar. inandırıcılığı kalmıyor. doğru olabilir ama bin yıl geçmiş ne yani

Gökhan Keskinci ile Evrim Akın flört mü etmeye başlamış? 👀

Ecünnü gündeme gelmek istemiş belli ki. Sonraki projelerde Evrim'le denk düşmesi için silah dayamadılar ya kafasına.

Ben Asena'nın yalan söylediğini ya da yaşanan bir gerçeği çarpıttığını düşünüyorum. Aradan 20 yıla yakın zaman geçmiş. O projeden sonra bir çok kez daha farklı programlarda yer aldılar. O zamanlarda neredeydi aklı ? Evrim Akın'ı ben de tanıyorum. Eskiden beşiktaşta çok sık görüyordum. Selamlaştığımız oluyordu. İçten bir kadın. Hiç öyle şeytanlık yapacak birisi gibi gelmedi bana. Babasıyla o zamanlar beraber diye için için kinlenip böyle bir açıklama yapmış olabilir. Tabii hepimiz dışarıdan gördüğümüzü konuşuyoruz. Perde arkasında yaşananları şahıslar bilir. Bizimkisi tahmin ve izlenim.

Evrim Akın'ın oyunculuğunu ben de beğenirim ama babamın kızı olmadığı için kesin yapmamıştır, iftira atılmıştır diyemem burada kesin dille savunanlar neye güveniyor anlamadım. Hani videoyu izlemeye üşenenler için özellikle uzun yazdım ama kafada şimşek çaktırmamış gibi. Kaldı ki aynı dizide kendileriyle sahne paylaşan, Evrim'le arası iyi olduğu bilinen Ege Tanman da sorunlara tanık olduğunu söylemiş üstelik ekipten başka biri daha doğruluğunu onaylamış.

Sonradan beraber programlara katılması garipsenmiş ama oradaki mimikleri de huzursuzluğunu belli ediyor. Elbette neyi ne şekil anlattığını oturduğumuz yerden %100 bilemeyiz ama bana samimi geldi açıkçası. Ekranda görüp sevdiğimiz (Bez Bebek çocukluğumun dizisi mesela) insanların kötü çıkmasını kabullenmek kolay değil ama sektörde binbir türlü rezillik yapan ama bilmediğimiz o kadar kişi vardır ki mağdurların onca tepkiyi göze alarak susmaması zor ama faydalı oluyor.

------

nedense hep 20 yıl sonra açıklıyorlar. inandırıcılığı kalmıyor. doğru olabilir ama bin yıl geçmiş ne yani
Kız 24 yaşında olduğu için 20 yıl önce neredeyse bebek olmasını geçtim yetişkin olduğunda bile inanmayanlar çocuğa mı kulak verirdi şaka yapıyor, yanlış anlamıştır falan denip geçilirdi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
Asenayı sevdiğim için öyle dedim. Yoksa haberin hiçbir önemi yok benim için. 😁😁
Merak ettiğim sorunun cevabını aldım. Yeter. 😂
Ben ikisini de sevmem ama kız asla samimi gelmedi. Kimse masum değil bu hayatta öyle uzun cümleler kurmakla hiçbir şey ispat edilmiş olmuyor, millet avukatlığa soyunmaya bayılıyor. :F

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Merakla takip ediyorum yapılan açıklamaları. O kız açıklama yapmasa tüm sektör susmaya devam edecekmiş. Bu rezilliği bir kenara koyarsak daha susulduğu için duymadığımız ne pislikler var kim bilir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Çocukluğumdan beri sevdiğim bir oyuncudur Evrim Akın, ilk başta inanmamıştım ama maalesef yapılan açıklamalarla iddiaların doğruluğu ortaya çıktı.