Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 4. Bölüm (FİNAL)

Kiralık Aşk : Yaz dizisi hatta en çok reytingli bir yaz dizisi, başlarda izledim ama çok melankolik bir dizi olmaya başlayınca bıraktım. Komedi dizisine dram girmez 100 bölüm sürse de 100'ü güldürmeli. Ama Koray karakteri her zaman güldürdü bizi o ayrı bir mesele 😂 Jeneriği bir zamanlar modaydı, güzeldi.

Kırgın Çiçekler : ATV'nin 2015-2018 arası EDHO ile beraber en sağlam dizilerinden bir tanesidir. 2015'de başlayan 2021'e kadar süren dominasyonun başlangıç dizilerinden. Başlarda izledim ama son sezona varmadan bırakmıştım. Bence türüne göre zamanında bitirilseydi, efsane olabilirdi ama bir 40 bölüm fazladan yaparak normal dizi kaldı. Güzel bir jeneriği var.

Kurtlar Vadisi Pusu : Ben 300 perşembe akşamı TV başında izledim bu diziyi, çok özel bir dizidir. Kurtlar Vadisi'nin süksesiyle ekrana geldi, sayısız dizileri yayından kaldırdı, sayısız dizi ile savaştı. Rezil sezon dediğimiz son sezonu bile Kösem'i süpürdü 😂 Ne kadar kalite anlamında son zamanlarında düşük kalsa da, 300 bölümün 206'sı bence kaliteli bölümlerdi, bu müthiş bir statistik, sebebi de yazarlarının gerçekten başarılı olmasıydı. Memati'nin ölümünden sonra, TNT'den ATV'ye yeni geçtiği sezonda, reytingler 9-10'dan tekrar 16'ya geçtiğinde zaten anlamıştık. Bu dizi Necati Şaşmaz'sız devam ederdi ama Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'siz etmezdi ki etmedi de. Gönül isterdi ki daha güzel bir veda gelsin, ama böyle oldu. İçimizde bir umut var, filmiyle dönecekmiş gibi 😂 Sanırım Kanal D haricinde tüm kanallar bu dizinin ekmeğini yedi. Jeneriğine de LAF YOK

Kuzgun : İzlemedim, Barış Arduç'a yakıştıramadım rolü, müziği beğenmedim.

Muhteşem Yüzyıl - Kösem : Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini bile yiyemedi, tek derdi KVP'yi yenme hayalleri olan izleyicileri de üzüldü 😂 İzlemedim ama reytinglerini hatırlıyorum ilk başlarda AB'de zirvedeydi ama Kurtlar Vadisi'ni diğer grupta tahtından indiremedi. Bazı tanıdıklar izledi ama gerçekten ilk MY tadını alamamışlar. Jeneriği aynı kalmış neredeyse, güzel jenerik müziği ona laf yok.

O Hayat Benim : İzlemedim, jenerik müziğini sevmedim ama baya bir sürdü sanırım 100 bölümleri devirmişti.

Öğretmen : İzledim, dizinin hikayesi de müzikleri de güzeldi, tarzı değiştikti. Covid'de ara verdi güzel reytinglerle, başka günde döndü yayından kalktı neredeyse 😂 Çok üzüldüm ama olacağı varmış :(

Paramparça : Jenerik müziği güzel, pek izlemedim ama bildiğim kadarıyla Nurgül Yeşilçay'dan sonra kötü bir gidişatı olmuş, akılda kalan bir diziyken boş bir 3. sezon yaparak normal dizi olarak kaldı.

Poyraz Karayel : Jenerik müziği güzel ve izledim HEPSİ MANYAK BUNLARIN 😂 Çok güzeldi, 3. son sezonun kalemi pek kuvvetli değildi ama yine de baştan sonra güzeldi :)

Sen Anlat Karadeniz : Çok güzel bir diziydi ilk yazarlar varken, ne rekorlar kırıldı. Bu dizi yayınlanana kadar bir karadeniz bu kadar sevilmemişti. Müzikleri de efsanedir, döktürmüşler. Maalesef yapımcı ani ve değişik kararla senaristleri değiştirince, dizide batışa geçti. Kısır döngü olmuştu olaylar dizide.

Söz : En iyi asker dizilerinden, baştan sona kadar, tadında bitirildi, reyting rekorları kırıldı. Müzikleri de güzeldi yalan yok :)

Ufak Tefek Cinayetler : İzlemedim, müziği havalı ama, pek benim stilim değildi.

Vatanım Sensin : İzlemedim, müziği de beğenmedim.

Anlayacağın üzre @Dosi en özlediğim dizi ve müziği KURTLAR VADİSİ PUSU :)

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
O Hayat Benim, Paramparça ve Ufak Tefek Cinayetler'i izledim.

OHB ilk 3 sezon, Paramparça ve UTC ilk sezonları efsaneydi sonraları hepsi bozdu ama buna rağmen şimdiki dizilere taş çıkartırlar en ölü halleriyle bile. :Z

Diğerlerini hiç izlemedim. Emeklerine sağlık. :Z @Dosi

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sen Anlat Karadeniz : Çok güzel bir diziydi ilk yazarlar varken, ne rekorlar kırıldı. Bu dizi yayınlanana kadar bir karadeniz bu kadar sevilmemişti. Müzikleri de efsanedir, döktürmüşler. Maalesef yapımcı ani ve değişik kararla senaristleri değiştirince, dizide batışa geçti. Kısır döngü olmuştu olaylar dizide.
Tamar Ailesi hikayeye girene kadar izliyordum, dahil olduktan sonra NefTah ikinci plana atıldı. Ben de atlaya atlaya izledim. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Poyraz Karayel ve Muhteşem Yüzyıl o dönem en severek izlediğim ve özlediğim işler.

Jenerik olarak yorumlayacak olursam, hiç izlemediğim halde Kurtlar Vadisi Pusu ve Öğretmen'in jeneriklerini de severim.

Emeğine sağlık @Dosi

• Harika
NOW'ımdakileri çok özledim. Zaman ne hızlı geçiyor. :( ❤️
Çok fazla dizi alıyorsunuz bende aynısını 2013 te forumda yaptım o zaman hazırlıktaydım Medya planlaması öğretmenim az dizi alın 40 bölüm sürdürün en az iki dizi en fazla üç dizi diğerlerini irlandanın dizilerini burda yayınlarsınız pandemiden kaynaklı finalsiz biten dizi var Red rock irlandada
Bu dizilerden hiç birini seyrettmedim ben Kanıt ateş üstünde seyrettim

Kiralık Aşk : Yaz dizisi hatta en çok reytingli bir yaz dizisi, başlarda izledim ama çok melankolik bir dizi olmaya başlayınca bıraktım. Komedi dizisine dram girmez 100 bölüm sürse de 100'ü güldürmeli. Ama Koray karakteri her zaman güldürdü bizi o ayrı bir mesele 😂 Jeneriği bir zamanlar modaydı, güzeldi.

Kırgın Çiçekler : ATV'nin 2015-2018 arası EDHO ile beraber en sağlam dizilerinden bir tanesidir. 2015'de başlayan 2021'e kadar süren dominasyonun başlangıç dizilerinden. Başlarda izledim ama son sezona varmadan bırakmıştım. Bence türüne göre zamanında bitirilseydi, efsane olabilirdi ama bir 40 bölüm fazladan yaparak normal dizi kaldı. Güzel bir jeneriği var.

Kurtlar Vadisi Pusu : Ben 300 perşembe akşamı TV başında izledim bu diziyi, çok özel bir dizidir. Kurtlar Vadisi'nin süksesiyle ekrana geldi, sayısız dizileri yayından kaldırdı, sayısız dizi ile savaştı. Rezil sezon dediğimiz son sezonu bile Kösem'i süpürdü 😂 Ne kadar kalite anlamında son zamanlarında düşük kalsa da, 300 bölümün 206'sı bence kaliteli bölümlerdi, bu müthiş bir statistik, sebebi de yazarlarının gerçekten başarılı olmasıydı. Memati'nin ölümünden sonra, TNT'den ATV'ye yeni geçtiği sezonda, reytingler 9-10'dan tekrar 16'ya geçtiğinde zaten anlamıştık. Bu dizi Necati Şaşmaz'sız devam ederdi ama Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'siz etmezdi ki etmedi de. Gönül isterdi ki daha güzel bir veda gelsin, ama böyle oldu. İçimizde bir umut var, filmiyle dönecekmiş gibi 😂 Sanırım Kanal D haricinde tüm kanallar bu dizinin ekmeğini yedi. Jeneriğine de LAF YOK

Kuzgun : İzlemedim, Barış Arduç'a yakıştıramadım rolü, müziği beğenmedim.

Muhteşem Yüzyıl - Kösem : Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini bile yiyemedi, tek derdi KVP'yi yenme hayalleri olan izleyicileri de üzüldü 😂 İzlemedim ama reytinglerini hatırlıyorum ilk başlarda AB'de zirvedeydi ama Kurtlar Vadisi'ni diğer grupta tahtından indiremedi. Bazı tanıdıklar izledi ama gerçekten ilk MY tadını alamamışlar. Jeneriği aynı kalmış neredeyse, güzel jenerik müziği ona laf yok.

O Hayat Benim : İzlemedim, jenerik müziğini sevmedim ama baya bir sürdü sanırım 100 bölümleri devirmişti.

Öğretmen : İzledim, dizinin hikayesi de müzikleri de güzeldi, tarzı değiştikti. Covid'de ara verdi güzel reytinglerle, başka günde döndü yayından kalktı neredeyse 😂 Çok üzüldüm ama olacağı varmış :(

Paramparça : Jenerik müziği güzel, pek izlemedim ama bildiğim kadarıyla Nurgül Yeşilçay'dan sonra kötü bir gidişatı olmuş, akılda kalan bir diziyken boş bir 3. sezon yaparak normal dizi olarak kaldı.

Poyraz Karayel : Jenerik müziği güzel ve izledim HEPSİ MANYAK BUNLARIN 😂 Çok güzeldi, 3. son sezonun kalemi pek kuvvetli değildi ama yine de baştan sonra güzeldi :)

Söz : En iyi asker dizilerinden, baştan sona kadar, tadında bitirildi, reyting rekorları kırıldı. Müzikleri de güzeldi yalan yok :)

Ufak Tefek Cinayetler : İzlemedim, müziği havalı ama, pek benim stilim değildi.

Vatanım Sensin : İzlemedim, müziği de beğenmedim.

Anlayacağın üzre @Dosi en özlediğim dizi ve müziği KURTLAR VADİSİ PUSU :)
Çok teşekkürler :bhr: Dizilerin bölüm sayılarını açıklamalara eklemiştim. Bende sen gibi biraz uzun yorum yazmıştım bu kez :A
O Hayat Benim, Paramparça ve Ufak Tefek Cinayetler'i izledim.

OHB ilk 3 sezon, Paramparça ve UTC ilk sezonları efsaneydi sonraları hepsi bozdu ama buna rağmen şimdiki dizilere taş çıkartırlar en ölü halleriyle bile. :Z

Diğerlerini hiç izlemedim. Emeklerine sağlık. :Z @Dosi
Yorumun ve katkıların için teşekkür ederim :bhr:
Poyraz Karayel ve Muhteşem Yüzyıl o dönem en severek izlediğim ve özlediğim işler.

Jenerik olarak yorumlayacak olursam, hiç izlemediğim halde Kurtlar Vadisi Pusu ve Öğretmen'in jeneriklerini de severim.

Emeğine sağlık @Dosi
Yorumların için teşekkür ederim. Bu etabı tamamladık. İleriki haftalarda En Özlenilen Dizi olarak anketlere başlarız. O zamanda aktif olup katılım sağlarsın umarım.

Kiralık Aşk
Diziyi genel olarak izlemedim ama bir cok sahnesine bakmistim. Koris ve Neriman ikisili bir fenomen olmuslardi.

Kırgın Çiçekler
Diziyi bastan sona izlemesemde uzun bir süre diziyi takip ettim. Evde yegenim sürekli izledigi icin diziye fazlasiyla hakimim. icinde fazla dram barindirmasi zaman zaman ara vermeme sebep oluyordu ama 113 bölümün yarisina bakmisimdir diye dusunuyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu
Diziyi biliyorum ama hic izlemedim. Zamaninda ilk senelerinde amcamlarin 'Kurtlar Vadisi yayinlanirken caddeler bos oluyor herkes ya kahvehanede yada evlerinde izliyor' dedigi kalmis aklima.

Kuzgun
Diziye arada baktigim kalmis aklima ama detaylari unutmusum.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem
izlemedim, hic hakim degilim.

O Hayat Benim
izlemedim ama zamaninda sevildigi kalmis aklimda.

Öğretmen
izlemedim.

Paramparça
Tamamini izlemesemde büyük cogunlukta izledim diziyi. Bizim burdada alt yazili olarak yayimlandi. Güzel diziydi.

Poyraz Karayel
izlemedim ama gecenlerde paylastigim o efsane sahne diziye sempati duymami saglamisti.

Sen Anlat Karadeniz
Bu diziye sans verip ilk baslarda begenmedigim kalmis aklimda ama sonra ara ara bir kac bölüme bakmistim. Öykü Gürmanin sahnelerini begeniyordum. Bu dizide efsane diziler arasina girdi. Seveni coktu. hakim oldugum dizilerden biri.

Söz
Sevdigim isimlerin hyer aldigi bir dizi. Yanlis hatirlamiyorsam Atakandan dolayi bakinmak istemistim ama onunla alakali hic bir sahne kalmamis aklimda :A
Yavuz komutan ve Kopukun sahnelerini begeniyordum. Nihat Altinkayada diziye yakisan bir baska isimdi. Kendisi Teskilat dizisindede yer almisti ilk sezon.

Ufak Tefek Cinayetler
Diziye fazlasiyla hakimim. %80 izlemis olabilirim. Entrika dozu iyi olan bir diziydi.

Vatanım Sensin
izlemedim ve dizi hakkinda hic bir fikrim yok.

@12.Adam
Senin Poyraz Karayel’e sempati duyduğun ilk sahne buydu diye hatırlıyorum, bakalım sen hatırlayabilecek misin :A

• Güldürdün
Doğru hatırladın, bravo :A MayısKralı’nın Çiftler Yarışıyor yarışması vardı. Aserat yarışmıştı Poyraz-Ayşegül ile :A
Son 1 senedir hem reel hem de iş temposu nedeni ile eski hafızam yok :A kafam çok dolu ama buna rağmen hatırlamak güzel :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Son 1 senedir hem reel hem de iş temposu nedeni ile eski hafızam yok :A kafam çok dolu ama buna rağmen hatırlamak güzel :A
Sen yine zehir gibisin maşallah :A

Ben de En İyi Ben Seçerim’de Poyraz fragmanıyla yarışmıştım. Bunu hatırladın mı? :A

• Güldürdün
Sen yine zehir gibisin maşallah :A

Ben de En İyi Ben Seçerim’de Poyraz fragmanıyla yarışmıştım. Bunu hatırladın mı? :A

vay be, fragmanlar adi altinda konsptemi vardi. Fikirlerim güzelmis :A
diz cökup agladiklari sahneyi hatirladim, demek yarisma zamani bakmisim :A

• Güldürdün
vay be, fragmanlar adi altinda konsptemi vardi. Fikirlerim güzelmis :A
diz cökup agladiklari sahneyi hatirladim, demek yarisma zamani bakmisim :A
Aynen, güzel konseptti :A

Fragmanı beğenmiştin ve tam puan vermiştin bana :A Üst sıralarda yer almıştım.

Benim önerdiğim Muhteşem Yüzyıl sahneleriyle xemre ve mrt-06 zirveyi almışlardı. Çok da yardımseverimdir :A

Sonuçta ben kazandım ama yarışmayı :A

• Güldürdün
Aynen, güzel konseptti :A

Fragmanı beğenmiştin ve tam puan vermiştin bana :A Üst sıralarda yer almıştım.

Benim önerdiğim Muhteşem Yüzyıl sahneleriyle xemre ve mrt-06 zirveyi almışlardı. Çok da yardımseverimdir :A

Sonuçta ben kazandım ama yarışmayı :A
ah eski zamanlar. Bazen gerçi iyiki eskide kaldı diyoruz :A
Ben şimdi Beyaz Gelinciğe odaklanacağım. İsmail Hacioğlu’nu ilk bu dizide izlemiştim. Burda baya genç ama sanki şu anki hali sadece 10 sene sonrası. Geç yaşlanan kişilerden o da :A

• Güldürdün
ah eski zamanlar. Bazen gerçi iyiki eskide kaldı diyoruz :A
Ben şimdi Beyaz Gelinciğe odaklanacağım. İsmail Hacioğlu’nu ilk bu dizide izlemiştim. Burda baya genç ama sanki şu anki hali sadece 10 sene sonrası. Geç yaşlanan kişilerden o da :A
İsmail 85 doğumlu, yaşı da genç. Kendi de genç duruyor :A

Genç yaşta da ünlü olmuş. Kabadayı filmini tavsiye ederim izlemediysen. İsmail’i en erken orda görmüşümdür ben de :A

• Güldürdün
İsmail 85 doğumlu, yaşı da genç. Kendi de genç duruyor :A

Genç yaşta da ünlü olmuş. Kabadayı filmini tavsiye ederim izlemediysen. İsmail’i en erken orda görmüşümdür ben de :A
Yok izlemedim.

O geçenlerde paylaştığım video vardı hani, işte oradaki siması ile bu dizideki siması bire bir aynı :A
Olgun Şimşekte bu dizide şov yapmıştı. Kötü adamdı.

• Güldürdün
Yok izlemedim.

O geçenlerde paylaştığım video vardı hani, işte oradaki siması ile bu dizideki siması bire bir aynı :A
Olgun Şimşekte bu dizide şov yapmıştı. Kötü adamdı.
Şener Şen başrol :A

Aynen, adam küçüklüğünden beri değişmemiş valla :A

Olgun Çiçek birçok yapımda şov yaptı adam saf yetenek :A Kapalıçarşı dizisi vardı o da eski dizidir. Üflediler Söndüm şarkısı meşhur olmuştu :A

• Güldürdün