Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 4. Bölüm (FİNAL)

son bölümden bu 4 dizi kriter disi kaldi @Bully
bi yandan iyi oldu. geri kalanlar yormustu nede olsa :A
Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Mucize Doktor
Ramo
Sefirin Kızı

@vadikızı kullanici adini özluyor musun?
Aynen, bu diziler kriter dışı kalmasa burada 17 dizi tanıtacaktın, çok dengesiz olurdu :A Ve de daha çok yorulurdun :A

Ama sen tabii ki hallederdin, o dengesizliğe de izin vermezdin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aynen, bu diziler kriter dışı kalmasa burada 17 dizi tanıtacaktın, çok dengesiz olurdu :A Ve de daha çok yorulurdun :A

Ama sen tabii ki hallederdin, o dengesizliğe de izin vermezdin :A
son bölümleri ayni gün hazirladigim icin dengesiz yapmazdim. bizde her grup belli sayilarda olup son grup 373829220 tane olmaz malum :A
bölümler arasinda esit sekilde dagitirdim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
son bölümleri ayni gün hazirladigim icin dengesiz yapmazdim. bizde her grup belli sayilarda olup son grup 373829220 tane olmaz malum :A
bölümler arasinda esit sekilde dagitirdim :A
Aynen, bizim işlerimizde düzen ve denge esastır :A Eşit dağıtırdın elbet :A

5 bölüm olacak gibiydi sonra 4'te karar kıldın. Son 2 bölümdeki dizilerin biraz fazla olma sebebi de ondan oldu ama yine de dengesiz olmadı tabii :A

• Güldürdün
Aynen, bizim işlerimizde düzen ve denge esastır :A Eşit dağıtırdın elbet :A

5 bölüm olacak gibiydi sonra 4'te karar kıldın. Son 2 bölümdeki dizilerin biraz fazla olma sebebi de ondan oldu ama yine de dengesiz olmadı tabii :A
5. bölümde 4 dizi olurdu yoksa :A ama evet o 4 dizi kriter disi olmasaydi yine 4 bölüm olarak ayarlardim.
Bu aralar alis veris olaylarim cok olacak. Daha fazla odaklanamazdim etkinlige :A
her sene kasim aralik cok fazla alis veris yaptigimiz dönem. Detayli inceleme durumlari günlerimi aliyor maalesef :A (indirim ile alakali olmayan cok fazla alisveriste oluyor)
bi de is yeriyle alakali kafam dolu bu döenmde :A

• Güldürdün
5. bölümde 4 dizi olurdu yoksa :A ama evet o 4 dizi kriter disi olmasaydi yine 4 bölüm olarak ayarlardim.
Bu aralar alis veris olaylarim cok olacak. Daha fazla odaklanamazdim etkinlige :A
her sene kasim aralik cok fazla alis veris yaptigimiz dönem. Detayli inceleme durumlari günlerimi aliyor maalesef :A (indirim ile alakali olmayan cok fazla alisveriste oluyor)
bi de is yeriyle alakali kafam dolu bu döenmde :A
4 iyi oldu, 5 fazla olurdu :A

Aynen senin alışveriş dönemi geldi, geleneklerini sürdürmeye devam ediyorsun maşallah :A İş yeriyle alakalı da kafan rahatlayamıyor bir türlü aa :A

• Güldürdün
4 iyi oldu, 5 fazla olurdu :A

Aynen senin alışveriş dönemi geldi, geleneklerini sürdürmeye devam ediyorsun maşallah :A İş yeriyle alakalı da kafan rahatlayamıyor bir türlü aa :A
bu sene cok karisik mevzular :A
noel tatili dönemi iyi zamanlamaya denk gelecek. Cogunlukta evde olma imkanim olacak resmi günler hafta icine denk geldigi icin :Z
biraz nefes aliriz en azindan.

• Güldürdün
Sen Anlat Karadeniz
Bu diziye sans verip ilk baslarda begenmedigim kalmis aklimda ama sonra ara ara bir kac bölüme bakmistim. Öykü Gürmanin sahnelerini begeniyordum. Bu dizide efsane diziler arasina girdi. Seveni coktu. hakim oldugum dizilerden biri.
Baştan sona mı izledin ?

• İlginç
Reactions: Dosi
bu sene cok karisik mevzular :A
noel tatili dönemi iyi zamanlamaya denk gelecek. Cogunlukta evde olma imkanim olacak resmi günler hafta icine denk geldigi icin :Z
biraz nefes aliriz en azindan.
Her seferinde nasıl daha da karışmayı başarıyor o mevzular, hayret ediyorum valla :A

Sevindim, dinlenme ve nefes alma fırsatı olur sana evet :A

• Güldürdün
Her seferinde nasıl daha da karışmayı başarıyor o mevzular, hayret ediyorum valla :A

Sevindim, dinlenme ve nefes alma fırsatı olur sana evet :A
Bir ara anlatirim ama bende bu tempoya cok dayanamayabilirim artik. belli bir noktadayim artik gücüm azaliyor gibi :A 2026'da bir seyler hissediyorum. Bakalim neler olacak :A

• Güldürdün
Bir ara anlatirim ama bende bu tempoya cok dayanamayabilirim artik. belli bir noktadayim artik gücüm azaliyor gibi :A 2026'da bir seyler hissediyorum. Bakalim neler olacak :A
Bekliyorum anlatmanı :A Vay, işler o noktaya geliyor demek. Hakkında hayırlısı olsun, umarım senin için en iyisi olur :A

• Güldürdün
Bekliyorum anlatmanı :A Vay, işler o noktaya geliyor demek. Hakkında hayırlısı olsun, umarım senin için en iyisi olur :A
Paramparcanin isveccesini aratayim derken buna denk geldim. Ben bunu unutmusum
Intikam ve ask ismi ile yayimlanmis :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Paramparcanin isveccesini aratayim derken buna denk geldim. Ben bunu unutmusum
Intikam ve ask ismi ile yayimlanmis :A
Çok iyiymiş, at ve yangın sahnesi aklımda yer edinmiş :A

Cesur ve Güzel'i İntikam ve Aşk yapmaları da güzel :A

Sahtekarlar'ın Hidayet'i burda da kötü adam. Aşk Yeniden'de iyi adamdı ama :A

• Güldürdün
Çok iyiymiş, at ve yangın sahnesi aklımda yer edinmiş :A

Cesur ve Güzel'i İntikam ve Aşk yapmaları da güzel :A

Sahtekarlar'ın Hidayet'i burda da kötü adam. Aşk Yeniden'de iyi adamdı ama :A
Yalniz fragmani cok iyiymis. Ilgi cekici.
isvecliler Tuba Büyüküstünü 20 dakika dizisinden dolayi biliyorlar. Baya tutulmustu o dizide burada.
eger yanlis hatirlamiyorsam ilk türk dizisi SON dizisiydi. Onunla acilis yapilmisti

• Güldürdün
Yalniz fragmani cok iyiymis. Ilgi cekici.
isvecliler Tuba Büyüküstünü 20 dakika dizisinden dolayi biliyorlar. Baya tutulmustu o dizide burada.
eger yanlis hatirlamiyorsam ilk türk dizisi SON dizisiydi. Onunla acilis yapilmisti
Fragman çok iyi olduğu için reytingler yüksek başladı zaten, sonra geçildi Vatanım Sensin'e :A

20 Dakika büyük beklentilerle başladı ama rakipleri güçlüydü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki falan. Kaliteli olduğu için İsveç'te sevilmesi normal.

Son dizisi de burda reyting alamadı ama 25 bölüm sürmüş. Aynı şekilde 20 Dakika da 25 bölüm sürmüş. Yurt dışında ilgi gördükleri için burda da devam ettirdiler muhtemelen.

• Beğendim
Fragman çok iyi olduğu için reytingler yüksek başladı zaten, sonra geçildi Vatanım Sensin'e :A

20 Dakika büyük beklentilerle başladı ama rakipleri güçlüydü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki falan. Kaliteli olduğu için İsveç'te sevilmesi normal.

Son dizisi de burda reyting alamadı ama 25 bölüm sürmüş. Aynı şekilde 20 Dakika da 25 bölüm sürmüş. Yurt dışında ilgi gördükleri için burda da devam ettirdiler muhtemelen.
iki dizide atv dizisiydi diye hatirliyorum. Kanal acimasiz degildi malum :A
iki dizide izlemis oldugum dizilerdi. Bak ilerde bunlarin finaline bakarim. Arada hafizayi tazelemek gerekir :A
------

bu arada masallah, hangi dizi hangi diziye rakipti kalmis aklinda :A

• Güldürdün
iki dizide atv dizisiydi diye hatirliyorum. Kanal acimasiz degildi malum :A
iki dizide izlemis oldugum dizilerdi. Bak ilerde bunlarin finaline bakarim. Arada hafizayi tazelemek gerekir :A
------

bu arada masallah, hangi dizi hangi diziye rakipti kalmis aklinda :A
20 Dakika Star TV, Son dizisi ATV. İkisi de Ay Yapım :A

20 Dakika başlarına bakıp devam etmemiştim :A TR için yorucu bir dizi :A

Son dizisine bakmadım benim üniversite sınavı dönemime denk geliyordu :A

Benim aklımda kalır :A Bazen de geçmiş reyting sonuçlarına bakarım :A

• Güldürdün

Son dizisi ilginc bir diziydi aslinda. O da kafa yoran türk izleyicilerinin alisik olmadigi bir diziydi. Kaliteliydi kesinlikle.

• Beğendim
ara ara bir kac bölüme baktim diye yazmisim. Bastan sona izlemek mi oluyor bu? :A

Maaşallah zekana hayran kaldım. Not mu tuttun? :A @Dosi
------

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi