İlker Ayrık Now'da ne iş yapacak?TV'den Sahtekarlar'ıma. Kuvvetli artış bekliyorum ve bugün maç da yok.@Gizmen
İnternetten gece Çarpıntı'ya.
Evet izliyorum ancak bu bölüm çok durgun geldi bana.TV'den Sahtekarlar'ıma. Kuvvetli artış bekliyorum ve bugün maç da yok.@Gizmen
İnternetten gece Çarpıntı'ya.
Çifte milyon isimli yarışma sunacak. Bir milyon canlı para benzeri. Çiftler yarışacak bunda.İlker Ayrık Now'da ne iş yapacak?
Teşekkürler cevap için.Çifte milyon isimli yarışma sunacak. Bir milyon canlı para benzeri. Çiftler yarışacak bunda.
Çifte Milyon. Yeni yarışma. İlgi görür çok inşallah. ❤️İlker Ayrık Now'da ne iş yapacak?
Bereket biraz daha sürer de, Çarpıntı 13 son olur.Çarpıntı & Bereket final...
Bereket taş çatlasın 7'de final ama Çarpıntı 15'e gider heralde ?Bereket biraz daha sürer de, Çarpıntı 13 son olur.
Artan tek grubu AB aga kendimizi kandırmayak Şahane Hayatım kadar sürmeyecek bu diziBereketli Topraklar ve Çarpıntı 13. Bölüm gibi bitirilirler.
Sahtekarlar'ım artmış ama acilen 5'e yükselmemiz lazım.
Teşkilat çok iyi gitmiş, tebrikler.
Oranlarimiz kötü değil ki devam. ❤️❤️❤️Artan tek grubu AB aga kendimizi kandırmayak Şahane Hayatım kadar sürmeyecek bu diziTOTAL'de yükseldiğini daha göremedik bile, Hilal için üzüldüm, çok eleştirildi ve bence tutması lazımdı.
xxx, " Bereketli Topraklar 4. bölümde final yapıyor! "adlı bir konu başlattı.![]()
Artan tek grubu AB aga kendimizi kandırmayak Şahane Hayatım kadar sürmeyecek bu diziTOTAL'de yükseldiğini daha göremedik bile, Hilal için üzüldüm, çok eleştirildi ve bence tutması lazımdı.
Bereketli Topraklar ve Çarpıntı 13. Bölüm gibi bitirilirler.
Sahtekarlar'ım artmış ama acilen 5'e yükselmemiz lazım.
Teşkilat çok iyi gitmiş, tebrikler.
Son Dakika: Bereketli Topraklar için final kararı verildi.Çarpıntı & Bereket final...
Bu durum Sahtekarlar'ıma yarar inşallah. ❤️Son Dakika: Bereketli Topraklar için final kararı verildi.
@Angelica