Neredeydi yeri ?Muhteşem bir konser oldu. Canlı performansı şahaneydi, çok da sağlıklı ve genç duruyordu. Seyirciyle iletişimi de şahaneydi, yaptığı esprilere de çok güldük. Organizasyon şirketi kendisine konseri bitir artık demesine rağmen inadına ek şarkılar söyledi
10 ay önce içkiyi bırakmış. Aşkı ve kumarı da bırakmış
Ben Serdar'dan böyle bir performans beklemiyordum, ruh halinin iyi olmasına çok sevindim. Konserden fazlasıyla memnun kaldım ve unutamayacağım bir anı oldu. En sevdiğim şarkıcının ilk ve son kez konserine gitmiş oldum belki de.
10 ay önce bırakması pek doğru değil sanki maalesef.Muhteşem bir konser oldu. Canlı performansı şahaneydi, çok da sağlıklı ve genç duruyordu. Seyirciyle iletişimi de şahaneydi, yaptığı esprilere de çok güldük. Organizasyon şirketi kendisine konseri bitir artık demesine rağmen inadına ek şarkılar söyledi
Ben Serdar'dan böyle bir performans beklemiyordum, ruh halinin iyi olmasına çok sevindim. Konserden fazlasıyla memnun kaldım ve unutamayacağım bir anı oldu. En sevdiğim şarkıcının ilk ve son kez konserine gitmiş oldum belki de.
Ben bunun eski konser görüntülerinden olduğunu düşünüyorum10 ay önce bırakması pek doğru değil sanki maalesef.
İçkimiz,kumarımız yok. Herhangi bir şekilde çevremde de yok. Aşk zaten yok. Son 10 aydır Serdar Ortaçmışım onu öğrendim. Teşekkürler Bully. 😓Muhteşem bir konser oldu. Canlı performansı şahaneydi, çok da sağlıklı ve genç duruyordu. Seyirciyle iletişimi de şahaneydi, yaptığı esprilere de çok güldük. Organizasyon şirketi kendisine konseri bitir artık demesine rağmen inadına ek şarkılar söyledi