cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,189
- Puanı
- 1,060
Artış devam edecektir. ❤️6.Bölüm 2. Fragmanı
Artış devam edecektir. ❤️6.Bölüm 2. Fragmanı
Total'de de artmaya geliyoruz. 😎❤️6. Bölüm 3. Fragmanı
Eğer ki dizinin ilk bölümünün 5 dakikalık kısmı hayal ürünü değil ise saçma bir fragman olmuş.6. Bölüm 3. Fragmanı
Sen nasil muhteşem bir dizisin. ❤️7. Bölüm Fragmanı
Evet izledim. Bölüm çok iyiydi ama reytingleri düşmüş. Reyting sistemine güven iyice bitti. Dün ki bölüm soluksuz izlendi. Gündemde kaldı.
Evet şaka gibi sonuçlar.Evet izledim. Bölüm çok iyiydi ama reytingleri düşmüş. Reyting sistemine güven iyice bitti. Dün ki bölüm soluksuz izlendi. Gündemde kaldı.
Şahika değil bence. YİNE HARİKA BİR BÖLÜM GELİYOR.7. Bölüm 2. Fragmanı
Yine çok iyi. Her karakter harika. ❤️ Yarın AB grubunda liderlik gelir inşallah.Evet izledim. Bölüm çok iyiydi ama reytingleri düşmüş. Reyting sistemine güven iyice bitti. Dün ki bölüm soluksuz izlendi. Gündemde kaldı.
Böyle bir dizinin hakkı en az 10 reyting. Yarın denekler kendine gelir umarım artık. ❤️❤️ @Gizmen8. Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel hatırlatmalari da vardı bölümde. O dizi de çok iyiydi şimdi Allah var.
📌 Ayrıca #BenLeman etiketi X Türkiye Gündemi'ne 3.sıradan girdi;
Ekli dosyayı görüntüle 137723
@cokiyitvci @Gizmen @Aserat @TenTen
Bölüm harikaydı. Soluksuz izledik. Haftaya artacaktır.Yine çok iyi. Her karakter harika. ❤️ Yarın AB grubunda liderlik gelir inşallah.
Bu reyting sistemi ve düzenle denekler kendine gelmezBöyle bir dizinin hakkı en az 10 reyting. Yarın denekler kendine gelir umarım artık. ❤️❤️ @Gizmen
Haftaya düzelir biraz inşallah. ❤️Bölüm harikaydı. Soluksuz izledik. Haftaya artacaktır.
------
Bu reyting sistemi ve düzenle denekler kendine gelmez![]()