Serhan Onat 'Survivor 2026: All Star & Ünlüler' Kadrosunda! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001449779.jpg

TV8'in sevilen yarışma programı 'Survivor Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın sunuculuğunu yaptığı programın Bayhan, Keremcem, Dilan Çıtak ve Mert Nobre sonrası açıklanan yeni yarışmacısı başarılı genç oyuncu Serhan Onat oldu.

Survivor 2026: All Star & Ünlüler, yakında TV8 'de!

• İlginç
Reactions: TenTen
Kendi Düşen Ağlamaz sonrası kariyerinin yükselişe geçeceğini düşünüyordum. Seçimine şaşırdım. ☺️
Kendi Düşen Ağlamaz sonrası değil de Bodrum Masalı sonrası yükselişe geçmesi gerekiyordu kariyerinin. Yanlış menajer, yanlış proje derken harcandı. Umarım kendisi için hayırlısı olur, bu sezon için favori isimlerimden birisi. :bhr:

• Aynen
  • Beğendim
Reactions: Bully and TenTen
Kendi Düşen Ağlamaz sonrası değil de Bodrum Masalı sonrası yükselişe geçmesi gerekiyordu kariyerinin. Yanlış menajer, yanlış proje derken harcandı. Umarım kendisi için hayırlısı olur, bu sezon için favori isimlerimden birisi. :bhr:
Enes ve Eylül fena gitmedi dizi sonrası. Çağlada 1 sezon iş yaptı net. Serhan ve bir tane daha kız vardı onları da bekliyordum ama biraz hayal kırıklığı oldu seçimleri.

Tâbi bundan banane hayatını ben yaşamıyorum sonuçta. ☺️

Enes ve Eylül fena gitmedi dizi sonrası. Çağlada 1 sezon iş yaptı net. Serhan ve bir tane daha kız vardı onları da bekliyordum ama biraz hayal kırıklığı oldu seçimleri.

Tâbi bundan banane hayatını ben yaşamıyorum sonuçta. ☺️
Çağla Boz'u da alsak bu sezon Survivor'a güzel olur aslında. :A

Acun piyasadan silinmek üzere olanları toplamaya devam ediyor.

Siz şimdi "Mavi Şimşek Meryem Boz" tanımadığınızı mı söylüyorsunuz? 😅

Vurduğu yerde gül biten bir tarzı var. 😁 Polonya Kadın Voleybol Takımı kendisini çok iyi tanır. 🤘🏻😎
İlgi alanım değil voleybol, tanırdım yoksa. :A Benim bildiğim bir Meryem var, o da Hürrem Sultan. :bhr:

• Güldürdün
Siz şimdi "Mavi Şimşek Meryem Boz" tanımadığınızı mı söylüyorsunuz? 😅

Vurduğu yerde gül biten bir tarzı var. 😁 Polonya Kadın Voleybol Takımı kendisini çok iyi tanır. 🤘🏻😎
Aaa nereden bileyim, ecünnüler radarımda değil. :Z

• Güldürdün
Aaa, bak Allah var Aycan iyiydi şimdi. Biraz baktım da sen yazdıktan sonra fena değil gibi. :A
Vargas, Ebrar yokken Meryem vardı be hey yavrum. Ebrar ve Vargas kim oluyor. 😎😎 Herkes rütbesini bilsin. "Mavi Şimşek Meryem" geliyor. 🤘🏻✌🏻
------

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy