Fena yükseğim o oğlana.Oruç reis be. Oruç reis. Helal olsun. Zeki koca kafa. 😁😁🤘🏻
Fena yükseğim o oğlana.Oruç reis be. Oruç reis. Helal olsun. Zeki koca kafa. 😁😁🤘🏻
Yalnız son sahnede Adilin surat değişmedi. Yani inen Esme değil. 😁Fena yükseğim o oğlana.![]()
Bana da öyle geliyor.Yalnız son sahnede Adilin surat değişmedi. Yani inen Esme değil. 😁
Dipnot: Diziyi izlemiyorum.Yalnız son sahnede Adilin surat değişmedi. Yani inen Esme değil. 😁
İzle izle. Senin parlak iyi rol süresi alıyor. Doyarsın. 😅😅Dipnot: Diziyi izlemiyorum.![]()
Sadece onun sahnelerine bakabilirim.İzle izle. Senin parlak iyi rol süresi alıyor. Doyarsın. 😅😅
Oruç parlağı da kaypak çıktı.İzle izle. Senin parlak iyi rol süresi alıyor. Doyarsın. 😅😅
Ula inşallah haftaya durumu inandırıcı şekilde düzelir. 😁 Yoksa Eleni çizdi üstünü. 😅Oruç parlağı da kaypak çıktı.![]()
Bana kalması hayatının şansı olur.Ula inşallah haftaya durumu inandırıcı şekilde düzelir. 😁 Yoksa Eleni çizdi üstünü. 😅
@serhatt 'a kalmak üzere gibi bir şey artık parlak. 😂
Eleni yada Sevcan sana yâr etmez onu. Vururlar seni. 😂😂Bana kalması hayatının şansı olur.![]()
Ula inşallah haftaya durumu inandırıcı şekilde düzelir. 😁 Yoksa Eleni çizdi üstünü. 😅
@serhatt 'a kalmak üzere gibi bir şey artık parlak. 😂
Eleni artık umursamamalı, yengesinin kızın annesi olduğunu öğrendi ama anlatmadı. Sevcan ne yaparsa yapsın.Eleni yada Sevcan sana yâr etmez onu. Vururlar seni. 😂😂
Alnını karışlarım o ecünnülerin.Eleni yada Sevcan sana yâr etmez onu. Vururlar seni. 😂😂
Sevcan'ın bölümde manyaklıkları görünce hiç şansın yok. 😂😂Alnını karışlarım o ecünnülerin.![]()