11 Kasım 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gözleri KaraDeniz - 11. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Mehmed: Fetihler Sultanı - 58. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Yine reytingler allak bullak olmuş. TRT dizisi hariç herkes risk grubunda :A
Yeraltı vs ABİ bu gün olur :D @Emre Ozansoy
Salı son kararın mı?
@TenTen :A
Şuraya niş bir iş gelse çok rahat zirvede yer alacak.

Gözleri Karadeniz'i Total'de terk etmiş, Kuruluş dışında dizi kalmayacak bu gidişle Atv'de :A
sahalara döndün mü? Bayadır yoktun gibi :A

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: ozmoturk and TenTen
Kıskanmak tam yükselip 1. oldu diye sevinirken bugüne kadarki en çarpıcı düşüşünü yaşamış. Mantığı askıya alsa da oyuncuları, yönetmenliği ve hızlı akışı sayesinde kendini izleten bir pembe dizi kıvamında akıyor ama dün babalık olayının fazla uzatıldığını düşünüyorum ayrıca Ayda Aksel'in oyunculuğu şahane olsa da Mediha'nın her taşın altından çıkması kabak tadı verebiliyor. Olayları bu hızla işlemeye devam edip yılın son haftası bitirirlerse itirazım olmaz zaten bu hesapla 16 bölümü görmüş oluyor yeter de artar.

Gözleri Karadeniz'in 13. bölümde final yapmaması için hiçbir sebep yok. AB ve ABC içler acısı ama kötünün iyisi durumundaki Total'de bile iflas etmeye başlamış. Kanalda izlenen dizi olmamasının ekmeğini güzel yedi ama masadan kalkma vakti geldi de geçiyor.

Bahar'da sezon başından beri yazılmayan atraksiyon kalmadı ama Seren'in aldatılması dışında hiçbirinin reytinglere olumlu etkisi olmadı üstelik o kadar abartmışlar ki kendi fanları bile sırt çevirmeye başlamış. İşin suyu daha fazla çıkmadan yeni yıl öncesi bitmesi gerekiyor.

Kral Kaybederse bu hafta üç grupta reytingi artan tek dizi olmuş. Star'ın durumu bu sezon o kadar vasat ki bu reytingleri bile öpüp başına koyabilir ama bir inip bir çıkarak fazla güven veremiyor.

Reytinglerde ki tutarsızlıklar bu sene zirvede. Her gün aynı yorumu yazmak istemiyorum ama olmadık durumlarda yükselip bir anda düşebiliyor diziler. Seyirci çabuk sıkılmaya başladı heralde dizilerden. Reklamlarla 4 saate yaklaşınca sıkılmaları çok normal.

Göktürk filminin fragmanı çıktı. Paylaşırsanız sevinirim.

Kıskanmak böyle olaylı bir bölümle nasıl böyle sert bir düşüş yaşadı anlamak güç. Kendini bir türlü güvenli limana atamadı ve kanalı NOW olunca sonunun ne olacağını da kestiremiyorum ama kesinlikle hak ettiği bu değil.

Kral Kaybederse’nin yükselişine sevindim, Kıskanmak’ın düşüşüne üzüldüm.

Önümüzdeki 2 hafta Türkiye ve Galatasaray’ın maçları olacak Salı günü ama diziler normalde de düşük gittikleri için etkilenme durumu olmaz.

• Aynen
Reactions: 12.Adam
Tebrikler 2008'den beri 17 yıldır istikrarlı başarısını sürdürüyor,
program başladığında doğan bebekler reşit olacak. 👏🏻👏🏻🧿🧿
esara erolda 2007 den beri basarılı
------

artık tv izlenmıyo eskısı gibi hep neten izliyorlar dizileri ıstedıgı zaman

Forum İstatistikleri

Konular
176,078
Üyeler
8,555