'Bereketli Topraklar'da Sürpriz Gelişme! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
G2Z9wR-X0AAj6ut

Show TV'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi 'Bereketli Topraklar'da sürpriz gelişme.

Engin Akyürek ile Gülsim Ali'nin başrollerini paylaştığı, ilk iki bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaşatan dizinin senaryo süpervizörlüğü ve yönetmenliğini üstlenen Yağız Alp Akaydın ile yapım şirketi karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu.

Bereketli Topraklar, yeni bölümüyle pazar 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
İzlemedim ama bu değişiklikler pek sonuç vermiyor
Aslında dizide bazı olmuşluklar şimdi yalan demeyeyim var ama sahne geçişleri çok acayipti. (İlk bölümü sadece izledi) Yalap şalap bir şey çekmişler gibi görünüyor. Bereketoğlu ve Karahanlı çocuklarından bir hikâye çıkarmaya çalışmışlar ama bana pek geçmedi. Boş sahneler izliyormusum gibi hissettim. Altı dolu olmayan bir sevgi.

Kız onu merak etmiş, stalklamis bu kim diye. (Kasabaya geldiğini duyunca) Bir kafede yakalamış onu gittiği mekanlara bakarak falan.

Erkek olanda kızı korumak için; Ailem olarak siz beni anlamadınız ama o sevmediginiz Karahanlı kızı beni anladı falan diyor. Bana altı boş geldi bilemedim.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Aslında dizide bazı olmuşluklar şimdi yalan demeyeyim ama sahne geçişleri çok acayipti. (İlk bölümü sadece izledi) Yalap şalap bir şey çekmişler gibi görünüyor. Bereketoğlu ve Karahanlı çocuklarından bir hikâye çıkarmaya çalışmışlar ama bana pek geçmedi. Boş sahneler izliyormusum gibi hissettim. Altı dolu olmayan bir sevgi.

Kız onu merak etmiş, stalklamis bu kim diye. (Kasabaya geldiğini duyunca) Bir kafede yakalamış onu gittiği mekanlara bakarak falan.

Erkek olanda kızı korumak için; Ailem olarak siz beni anlamadınız ama o sevmediginiz Karahanlı kızı beni anladı falan diyor. Bana altı boş geldi bilemedim.
Aynen ilk bölüm çok boştu. Artık asla yükselemez. Tersi olursa helal olsun derim.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Aslında dizide bazı olmuşluklar şimdi yalan demeyeyim var ama sahne geçişleri çok acayipti. (İlk bölümü sadece izledi) Yalap şalap bir şey çekmişler gibi görünüyor. Bereketoğlu ve Karahanlı çocuklarından bir hikâye çıkarmaya çalışmışlar ama bana pek geçmedi. Boş sahneler izliyormusum gibi hissettim. Altı dolu olmayan bir sevgi.

Sahne geçişleri sadece ilk bölüm vardı ikinci bölümde bu yoktu izlemediğin için konuyu anlamamışsın aslında altı dolu bir hikaye Salihin hikayesi altı boş değil iki ailenin düşmanlığı yüzünden aileden ayrı büyümüş biri o bu yüzden onlara yabancı hissediyor kendini onu sevmediklerini düşünüyor Salih en üzüldüğüm karakter oldu

Süreç Film becerseydi şaşardım zaten pek onun üstesinden gelebileceği bir iş değildi. Yağız Alp iyi bir yönetmen ama bu dizinin yönetmeninden şikayet ediyordu izleyenler, becerememesi şaşırtıcı.