O ne alaka? Kayseride mi kendisi şuan 😅Hacım İnşaallah uğurlu gelirsin.@xdragxx
Kadıköy’de diye kulağa geliyor.O ne alaka? Kayseride mi kendisi şuan 😅
Easy tane easy play. Kayseri savunma çok kötü. Bu savunmayla yenemez maçı imkanı yok.Fenerbaçe yakın tarihinin en kritik maçı haline geldi biranda..
Enseye yapışmak mı yoksa lokum ikramı mı ..
Göreceğiz.
Maçın tek bir sahnesini görmedim. Devre arası olan ekranı gördüm sadeceO zaman maçı aç , yavaşça sırtını dön sesini dinle. Görmeseydin belki yemezdik.@TenTen
Totem seni tutuyor , salamam olmaz , bu arada 4 oldu.Maçın tek bir sahnesini görmedim. Devre arası olan ekranı gördüm sadece
Ben totem tutmam, sal beni![]()
Arada kesin maça bakıyor. Bir 10 dakika falan bakmazsa rahat edeceğiz. 😅Totem seni tutuyor , salamam olmaz , bu arada 4 oldu.![]()
Totem seni tutuyor , salamam olmaz , bu arada 4 oldu.![]()
Skoru siz beni etiket ettikçe görüyorum. Dizi harika ilerliyor, ihanetler entrika vs vsArada kesin maça bakıyor. Bir 10 dakika falan bakmazsa rahat edeceğiz. 😅
2 puan aldım yarışmadan. ❤️Totem seni tutuyor , salamam olmaz , bu arada 4 oldu.![]()
İftiran batsın.Arada kesin maça bakıyor. Bir 10 dakika falan bakmazsa rahat edeceğiz. 😅
Ben demedim, demem seni bu konuda tanımıyor işte.Skoru siz beni etiket ettikçe görüyorum. Dizi harika ilerliyor, ihanetler entrika vs vs
Maça bakma huyum yok, arada Google’dan baktığım olurdu ama sayenizde gerek kalmıyor![]()