Ben de şimdi Sahtekarlar’ı izleyip Cennetin Çocukları’nı yarın izleyeyim madem :A
Sahtekarlar ve Teşkilat bugün izlendi. Yanına Güller ve Günahlar da izlendi. 3 dizi izledim, Cennetin Çocukları izlesem mi bugün bilemedim. Daha üstün körü geçmek istediğim Ben Leman var. 😅😅

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Sahtekarlar ve Teşkilat bugün izlendi. Yanına Güller ve Günahlar da izlendi. 3 dizi izledim, Cennetin Çocukları izlesem mi bugün bilemedim. Daha üstün körü geçmek istediğim Ben Leman var. 😅😅
Yuh, bir günde bu kadar izlenir mi :A ben günde 1 bazen 2 yapıyorum en fazla :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Atlamadan da izledim biliyor musun? Ama en sıkıcı olanı Sahtekarlar dizisiydi. Bu beni biraz üzdü. Sabah 11'den beri dizi izliyorum. 😂 Ben Leman'a üşeniyorum şuan.

Bende niyeyse Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi günleri doldu. Salı Çarşamba Perşembe günleri boş. Trabzonspor bu sene iyi gidiyor diye maçları da takip ediyorum. (Bir umuttur Şampiyonluk) 😁

Hee birde bunları yapmadığım zamanlarda İstanbul'a hazırlık aşamalarım var 😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Biz çalışıyoruz, Tenten bu aralar işsiz gibi takılıyor diye gözlemliyorum. 3 bölüm bitirmesi normal o yüzden :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Bizde işsiz olduk zamanında veya tatil zamanlarımız oldu ama bu denli abartmadık. Adam 4. dizi diyor. Sanki yarım saatlik diziler. İnsanın beyni yorulur :A
Demek ki kafam o kadar boş. 😅 Burada geçirmem gereken 14 günüm daha var. Yani bir süre daha böyle. 😁
------

Hiç işin yoksa ve kafan kaldırıyorsa bir günde 3 dizi de bitirirsin, 4 de bitirirsin :A
Saat 00.00'den sonra Leman ve Cennetin Çocukları ile beşleyip uyurum. 😅 Haftalık dizilerim bugün biter. Sonra 3 gün yatış. 😂

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Suzi ve Ejder bir iliṣki yaṣadı da, o iliṣkinin meyvesi acaba Harun mu? Rutkay bunu bilmiyor ama yinede sevmiyor gibi? Harun neyin peṣinde? Niye Cevheri istedi?

Kafamda deli sorular @TenTen bu Suzi ve Harun 2 dk da değerlendi altından daha fazla :D

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Suzi ve Ejder bir iliṣki yaṣadı da, o iliṣkinin meyvesi acaba Harun mu? Rutkay bunu bilmiyor ama yinede sevmiyor gibi? Harun neyin peṣinde? Niye Cevheri istedi?

Kafamda deli sorular @TenTen bu Suzi ve Harun 2 dk da değerlendi altından daha fazla :D
Cevherin oğlu bence. 😅

Ben de şimdi Sahtekarlar’ı izleyip Cennetin Çocukları’nı yarın izleyeyim madem :A
Bugün önemli bir toplantım olduğunu unutmuşum. Daha yeni bitti, eve gidince kendime vakit ayırabilirsem açarım diziyi. En azından 1-2 saat sonrası açarım.Bahar yarına kaldı artık. Zaten gece yarısı bölümü atıyorlar YouTube’a :A
------

Cevherin oğlu bence. 😅
Suzan, Harun’un üvey annesidir. Aralarında fazla yaşta yok.
YouTube’da Harun’un Altay ve Cevher’e tuzak kurduğu başlığı var. Babası onu sürekli hor görüyordu. Kendini kanıtlama çabası olabilir.

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: TenTen and Bully
Bugün önemli bir toplantım olduğunu unutmuşum. Daha yeni bitti, eve gidince kendime vakit ayırabilirsem açarım diziyi. En azından 1-2 saat sonrası açarım.Bahar yarına kaldı artık. Zaten gece yarısı bölümü atıyorlar YouTube’a :A
------

YouTube’da Harun’un Altay ve Cevher’e tuzak kurduğu başlığı var. Babası onu sürekli hor görüyordu. Kendini kanıtlama çabası olabilir.
Ben izledim Cennetin Çocukları’nı, sana iyi seyirler şimdiden :A Şu anda Kıskanmak izliyorum.

Cennetin Çocukları’nın bölüm süresi de 2 buçuk saat maşallah, bir daha sonraya bırakmamak gerek :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
------

Buda bir ihtimal olabilir.👍🏻

• Beğendim
Reactions: Dosi