1 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 4. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Aynadaki Yabancı - 5. Bölüm | ATV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 416. Bölüm | Show TV

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,826
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1762184969722.png

1715241908945-png.126797

Ben Leman'ıma TV'den ❤️❤️
İnternetten ise Aynadaki Yabancı

Ben Leman efsane bir şekilde artmış. Hak ediyordu. Bölüm soluksuz su gibi aktı.

Ben Leman'ım sonunda çok güzel artmış, çok sevindim. ❤️❤️❤️
Aynadaki Yabancı da artmış. Biraz daha artmalı.
Gönül Dağı yine çok iyi.
Güller ve Günahlar düşse de o da çok iyi halen.

Ben Leman nihayet hedef kitlesi olan AB grubunda çok iyi bir artış yakalamış. 4'ü geçmekle kalmayıp 5'e dayanmış ve özeti de herkesten çok izlenmiş. :Z FOX/NOW'da cumartesi günü bu reytinglere ulaşabilen en son dizi hangisiydi aklıma gelmiyor o kadar uzun zaman olmuş. :A Hafta içi olsaydı daha yüksek oranlar da alabilirdi ama hafta sonu olması üstündeki reyting baskısını hafifletiyor çünkü yeni dizilerden birinin cumartesiye girme ihtimali çok daha az. Gelecek haftaki bölümde Total'in ilgisini çekebilecek bir dram var o yüzden orada da bir tık kıpırdanırsa tamamdır.

Aynadaki Yabancı da artıştan nasibini almış ama rakiplerine kıyasla sönük kalmış. Aşk ve Gözyaşı gibi devasa bir maliyeti olmadığı için 10 bölümü görür ama yeni yıla sarkması çok zor.

Bilinçli bir ülkede yaşıyor olsaydık bu hafta çıkan mağduriyet haberlerine Güller ve Günahlar izleyicisinin tepki verir ve bu hafta reyting kaybederdi ama çok romantik beklentilerim var biliyorum. Kazandığınız ama emekçilere göstermediğiniz paranın hayrını göremeyin diyorum sadece. :)

Gönül Dağı da bir in bir çık derken haftadan haftaya en çok reytingi değişen iş oluyor takip etmesi yorucu. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben Leman nihayet hedef kitlesi olan AB grubunda çok iyi bir artış yakalamış. 4'ü geçmekle kalmayıp 5'e dayanmış ve özeti de herkesten çok izlenmiş. :Z FOX/NOW'da cumartesi günü bu reytinglere ulaşabilen en son dizi hangisiydi aklıma gelmiyor o kadar uzun zaman olmuş. :A
Araştıralım bakalım. :A