Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig Derbi Özel (11.Hafta)

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,134
Puanı
610
1000020164.jpg

Trendyol Süper Ligin ilk iki sırasında bulunan Galatasaray ve Trabzonspor bugün İstanbul'da Rams Park Arenada karşı karşıya geliyor.

Maçın sonucunun diğer rakipleride ilgilendirecek bu mücadele bugün saat 20:00'da başlayacak. Maç Bein Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.
Derbi maçı hakkındaki yorumlarınızı konu başlığı altına yazabilirsiniz. İyi Seyirler Dileriz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben yeneriz diye bir iddiada bulunamıyorum zira maçı manevi torun yönetecek. O yüzden bende bir yıkım olmaz. İzin versin sahadakiler oyunlarını oynasın. Ama yenersek. Kaçın.

• Aynen
Reactions: TenTen
Ya atarına yada batarına şekli bir kadro ile çıkıyoruz. Heyecanım var ama sakinliğimi koruyorum. GS'nin tek tutucu Torreira ile çıkması çok cesur hamle. Hakem izin verirse güzel bir maç olacak.

Sahada dimdik duruyoruz. Ayaklarda hiç titreme yok. Biz sağlam durdukça onlar panik yapıyor. Onlara anladıkları dilden konuşup iyi sertlik gösterdik. Muci yerine Olaigbe girerse kaleye de inmeye başlarız. Bu maçı salaktan bir gol atan kazanacak. Duran toplara çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Hakem iki net GS kartını vermedi. Sara, Zubkov'un ayağına bastı vermedi, Barış'ta kontrayı forma çekerek kesti vermedi. Daha neyi vereceksin? GS'de yine teması alan yere atlıyor. Ceza sahasına girebilseler hakem penaltı verecek zaten.

Pina pozisyonunda sarı kartlık bir şey yok. Uyarısını verdi geçti işte.

Sahada dimdik duruyoruz. Ayaklarda hiç titreme yok. Biz sağlam durdukça onlar panik yapıyor. Onlara anladıkları dilden konuşup iyi sertlik gösterdik. Muci yerine Olaigbe girerse kaleye de inmeye başlarız. Bu maçı salaktan bir gol atan kazanacak. Duran toplara çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Hakem iki net GS kartını vermedi. Sara, Zubkov'un ayağına bastı vermedi, Barış'ta kontrayı forma çekerek kesti vermedi. Daha neyi vereceksin? GS'de yine teması alan yere atlıyor. Ceza sahasına girebilseler hakem penaltı verecek zaten.

Pina pozisyonunda sarı kartlık bir şey yok. Uyarısını verdi geçti işte.
Mucinin durarak Oualai'nin attığı pası kendisine gelmesi için beklediğini görünce ayar oldum ya. Koşsa alacak topu. Futbolcu mu şüpheliyim.

Sahadan istediğini alarak ayrılan taraf biziz. Onlar paniklesin biz sakince kendi topumuzu oynayıp en iyi sonucu almaya çalışacağız. Yıllardır büyük maçlarda hem eziliyor hem de yeniliyorduk. Bugün ne yenildik ne de ezildik. Son düdüğe kadar ayakta kaldık onların dilinden konuştuk. İlk aşamayı yaptık şimdi sırada büyük maç kazanmak var.

Fatih hocam çok iyi bir ilk yarı izletti ama değişiklikleri beceremedi. Derviş adam bile 80 dakika Muci'ye dayanmazdı. Sol kanat krizimiz çok ciddi boyuta ulaştı. Devre arası acilen oraya bir takviye lazım. Onuachu iki haftadır büyük yük veriyor bize. Lemina ezdi bugün. Geri hattımız ne kadar iyiyse ileri hattımız o kadar kötü. Ön taraf kendine gelmeli.

Savic'in inşallah çok ciddi bir şeyi yoktur. Bu sezon iyi gidiyor dedik burada patlamaz umarım. Baniya bir iki pozisyon harici yerini iyi doldurdu. Haftaya Alanya maçında yeterli olur bize.

Savic'in inşallah çok ciddi bir şeyi yoktur. Bu sezon iyi gidiyor dedik burada patlamaz umarım. Baniya bir iki pozisyon harici yerini iyi doldurdu. Haftaya Alanya maçında yeterli olur bize.
Maçta TS adına tek kayıp Savic oldu. Umarım sakatlıklar silsilesinin başlangıcı olmaz Savic adına. Ama en az 3/4 hafta yok. Muci'nin bonservisi almam. Boşa israf olur.

Maçta TS adına tek kayıp Savic oldu. Umarım sakatlıklar silsilesinin başlangıcı olmaz Savic adına. Ama en az 3/4 hafta yok. Muci'nin bonservisi almam. Boşa israf olur.
Muci'yi devrede geri göndermek gerek. Yeni sağlık ekibine güveniyorum. Ciddi bir şey yoksa milli ara dönüşü geri gelir.

• Okudum
Reactions: TenTen