'Güller ve Günahlar' Setinde Şok Gelişme! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
guller_ve_gunahlar_11_ekim_de_basliyor_h47368_31e41.jpg

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Güller ve Günahlar'da şok gelişme!

Murat Yıldırım ve Cemre Baysel'in başrollerini paylaştığı yapımda çalışan set işçileri uzun süredir paralarını alamadığı için iş durdurdu. Yapımcı şirket NGM ise anayasal haklarını kullanan işçilere para vermeyip bu durumu "istifa" olarak değerlendirerek set ekibini ortada bıraktı.

Sinema Emekçileri Sendikası (Sine-Sen) ise mağduriyet yaşayan işçiler adına hukuki sürecin başlayacağını duyurdu.

Başrollere milyonlar dağıtıp asıl emekçilere haklarını vermekten aciz yapım şirketleri, yazıklar olsun!!
Bölüm başı alınan ücretler konusunda bu konu hakkında mesajlar yazmıştık. Bölüm başı iki oyuncuya 7 Milyon ver ama sıra işçi sınıfına gelince kovup istifa etti göster tarzı şeyler ile uğraş. (7 Milyon örnek, genel manada hepsini katarak mesajı yazdım.)

• Aynen
  • Beğendim
Reactions: serhatt and 12.Adam
Çok iyi izlenen diziye bu asla yakışmadı, çok yazık.

Çok iyi izlenen diziye bu asla yakışmadı, çok yazık.
O kadar maliyeti yükselticiğine
Daha değişik diziler yapabiliriz yapay zekadan ekleyebilirler mekanları ya da pazarlık yap sebebini söyle hakka hiç ünlü olmayan oyuncuları kullan Arka Sokaklarda ünlü olan oyuncu çok azdı başladığında benim yazdığım diziler ne güne duruyor başka sitede @cokiyitvci

Set çalışanlarına 65 gündür ödeme yapılmıyormuş. Ayrıca bazı oyuncular ve yönetmen tarafından mobbinge uğradıkları da söyleniyor.

G4bPfU8XoAAPvUt
G4bvcTWWcAAKFDQ

Şaka gibi bu ekibin paylaşımları. Derhal ödesinler ücretleri.

Bu dizinin yönetmeni çekirdekten gelen birisi. Eğer söylenenler doğruysa gerçekten ilahi adaletin tecelli etmesini bende bekliyorum. Zira yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek gibi bir şey oluyor bu.

Oyunculara zaten söyleyecek bir şeyim yok, Murat Y. bir markette çalışan emekçilere neler yaptı geçen aylarda, bu setteki emekçilere de yapmıştır şaşırmam.

• Beğendim
Reactions: Gizmen