Galatasaray 3-1 Göztepe | 2025-26 Trendyol Süper Lig 10. Hafta

Maç Nasıl Sonuçlanır ?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Göztepe kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,078
Puanı
710
1761479532874.jpeg

Lider Galatasaray sahasında ligin öne çıkan takımlarından Göztepe'yi ağırlıyor. Galatasaray yoluna kayıpsız devam etmek isterken İzmir temsilcisi ise deplasmanda sürpiz yapıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Saat: 17.00
Stadyum: Rams Park
Hakem: Oğuzhan Çakır
Yayın: beIN Sports 1

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Sahtekarlık işine o kadar alışmışlar ki ceza sahası içine giren kendini yere bırakıyor. Bir de deli gibi yırtıyor kendini. Çok komik bir görüntü.

Yazık ya. Vallahi yazık. Bu kadar kolay kart çıkarılmaz. Pozisyonun başında Osimhen adama arkadan sarılıyor ona faul vermiyor gitti devamına verdi üstün kart çıkardı. Bırakın milleti top oynasın.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Cana yakın Osimhen dedikleri adamın ikinci sezonunda yaptıklarına bak ya.

Yazık ya. Vallahi yazık. Bu kadar kolay kart çıkarılmaz. Pozisyonun başında Osimhen adama arkadan sarılıyor ona faul vermiyor gitti devamına verdi üstün kart çıkardı. Bırakın milleti top oynasın.
Lig sirk diğer takımlar da kötü diye insanlar irdelemiyor ama Galatasaraylısı da biliyor onlar Fenere de yapılıyor diye kendilerini kandırıyorlar lig son 3 4 senedir böyle artık. Bizimkiler hakeme gerek kalmadan kendini bitiriyor. Trabzonspor bu sene ve seneye girer mi bilmiyorum.

Lig sirk diğer takımlar da kötü diye insanlar irdelemiyor ama Galatasaraylısı da biliyor onlar Fenere de yapılıyor diye kendilerini kandırıyorlar lig son 3 4 senedir böyle artık. Bizimkiler hakeme gerek kalmadan kendini bitiriyor. Trabzonspor bu sene ve seneye girer mi bilmiyorum.
Adil bir lig olsa makas zaten bu kadar açılmayacak.

Adil bir lig olsa makas zaten bu kadar açılmayacak.
Doğru ama sen de iyi futbol oynamayınca başta taraftarın önce sen iyi oyna sonra hakem diyor doğrusu senin oyunundan bağımsız hakem performansının iyi olması. Sen sahada güçlü olursan hakem konusundan da sesini daha yüksek çıkarırsın. Bunlar hepsi biribirini etkiliyor. Seneler geçtikçe artık açık açık her maç yapmaya başladılar. Bunun sonucunda da 10 puan fark olacaksa 30 puan fark oluyor. Diğer takımların da direnci düşüyor dediğin doğru ama bunu azaltmak için önce sahada da güçlü olman lazım

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Doğru ama sen de iyi futbol oynamayınca başta taraftarın önce sen iyi oyna sonra hakem diyor doğrusu senin oyunundan bağımsız hakem performansının iyi olması. Sen sahada güçlü olursan hakem konusundan da sesini daha yüksek çıkarırsın. Bunlar hepsi biribirini etkiliyor. Seneler geçtikçe artık açık açık her maç yapmaya başladılar. Bunun sonucunda da 10 puan fark olacaksa 30 puan fark oluyor. Diğer takımların da direnci düşüyor dediğin doğru ama bunu azaltmak için önce sahada da güçlü olman lazım
Taktik şu sert oyna karşı rakibi tahrik et ardından her maçı hükmen kazanırsın hatta golde atarsın ben 5-0 dan çevirdim

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor