Fadi, Kenan’ı Dövüyor (Kral Kaybederse 23. Bölüm)

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,814
Puanı
1,060
Kral Kaybederse’nin 23. bölümünde şok bir olay yaşandı. Fadi, eşi Handan’dan boşanıp kendisiyle evleneceğini söyleyen ve 10 yıldır metresi olduğu Kenan’ı Handan ile birlikte mutlu bir şekilde görünce Kenan’ı döverek hastanelik etti. İşte çok konuşulan o sahne:

Kral Kaybederse’nin 23. bölümünde şok bir olay yaşandı. Fadi, eşi Handan’dan boşanıp kendisiyle evleneceğini söyleyen ve 10 yıldır metresi olduğu Kenan’ı Handan ile birlikte mutlu bir şekilde görünce Kenan’ı döverek hastanelik etti. İşte çok konuşulan o sahne:

Dizi zaman mı atladı ayol?

• Güldürdün
Reactions: Bully
Gökçe'yi kazıkladı yapımcı, umarım bir daha OGM ile çalışmaz. :A

Kaç yılına geldiler?
Gökçe’ye yazık oldu cidden, o da öngörseymiş ana hikayeyle bir alakası olmadığını ve kabul etmeseymiş diziyi :A

Net bir tarih verilmiyor ama ilk sezonda Mirkelam sahnesi vardı, adamın çıkışı 1995 yılı. İlk sezonda 1-2 sene ilerlemişlerdir. 10 yıl zaman atlamasıyla 2005-2007 arası bir yere gelmiştir herhalde dizi :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Gökçe’ye yazık oldu cidden, o da öngörseymiş ana hikayeyle bir alakası olmadığını ve kabul etmeseymiş diziyi :A

Net bir tarih verilmiyor ama ilk sezonda Mirkelam sahnesi vardı, adamın çıkışı 1995 yılı. İlk sezonda 1-2 sene ilerlemişlerdir. 10 yıl zaman atlamasıyla 2005-2007 arası bir yere gelmiştir herhalde dizi :A
Aaa nasıl öngörsün be, kim bilir nasıl vaatlerde bulundular. :A

Son güzel yıllara geçiş yaptılar desene. :(

• Üzücü
Reactions: Bully
cok iyi sahneymis :A diziyi daha önce 1 dakika bile izlemedim hic hakim degilim, Kenan bey haketmis. Bide bunun üstüne Handan'in yardim etmemesini yadirgiyor :A dizinin dönem dizisi oldugunu bilmiyordum @Bully
Kenan, narsist birisi. İlk sezonda da Handan’ı aldatmıştı benden özür dilersen seni affederim demişti Handan’a :A

Bu sefer de Handan’ın yardım etmemesini yadırgıyor dediğin gibi :A

Dizi dönem dizisi ama onu pek hissettiremiyorlar :A Bir anda 90’lardan 2000’lere geçtik her şey aynı gibi :A İlk sezonda da 90’lar hissiyatını çok veremiyorlardı.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kenan, narsist birisi. İlk sezonda da Handan’ı aldatmıştı benden özür dilersen seni affederim demişti Handan’a :A

Bu sefer de Handan’ın yardım etmemesini yadırgıyor dediğin gibi :A

Dizi dönem dizisi ama onu pek hissettiremiyorlar :A Bir anda 90’lardan 2000’lere geçtik her şey aynı gibi :A İlk sezonda da 90’lar hissiyatını çok veremiyorlardı.
sjjsjsjsj bu adama tokat atasim geldi benimde :A
yani Handan daha önce aldatilmis niye daha devam etmis. Bu Fadi'de bu olaylara sahit olmus ve sonra metres mi olmus :A kadinlar bile bile devam etmisler. Olunan seylerede bu kadar sasirmamalilar o zaman.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
sjjsjsjsj bu adama tokat atasim geldi benimde :A
yani Handan daha önce aldatilmis niye daha devam etmis. Bu Fadi'de bu olaylara sahit olmus ve sonra metres mi olmus :A kadinlar bile bile devam etmisler. Olunan seylerede bu kadar sasirmamalilar o zaman.
Handan, aldatıldı sonra boşandılar ama yeniden evlendiler. Kenan ve Handan birbirlerine bağımlılar.

Fadi de masum değil zaten. Handan, hamileydi ve bunu Kenan'dan saklıyordu. Fadi, hamilelik haberini Kenan'a söyledi. Sonra Handan çocuğu düşürdü. Çocuğu düşürdüğü akşam Kenan ve Fadi birlikte oldular ve dizide 10 yıl zaman atlaması oldu :A

Kısacası kadınlar bile bile devam ediyorlar evet :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi