Fenerbahçe 1-0 Stuttgart | UEFA Avrupa Ligi 25-26 Sezonu | 3. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,391
Puanı
1,060
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Alman ekibi Stuttgart ile karşı karşıya gelecek.

19.45'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

1761231115009.jpeg

Son düzenleme:
Ederson yeniden almış kaleyi. Asensio 10 numara pozisyonunda daha iyi oynar. Talisca 70'den sonra girerse daha çok katkı verir, 11'de olmaması iyi olmuş.

Duran yeniden yedeklerde. İlerleyen dakikalarda oyuna alacağını düşünüyorum. :)

Bu arada 0-2 yenileceğimizi düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ederson yeniden almış kaleyi. Asensio 10 numara pozisyonunda daha iyi oynar. Talisca 70'den sonra girerse daha çok katkı verir, 11'de olmaması iyi olmuş.

Duran yeniden yedeklerde. İlerleyen dakikalarda oyuna alacağını düşünüyorum. :)

Bu arada 0-2 yenileceğimizi düşünüyorum. :A
takıma motivasyon Lazım sosyal medya İrlanda’daki gibi olmalı takımı iyi yapacak iş sosyal medyanın desteği olması lazım
Bu takıma moral verir @emreemreu
------

@Dosi sosyal medyaya bakılması yasaklanmalıdır Fenerbahçe’de

Son düzenleme:
Bu En Nesry ile hiçbir şey yapılmaz. Devre arasında 25-30 milyon avro ne veriyorlarsa gönderin gitsin.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Maçı dün izledim. Çok zevk vermedi, iki takımda sanki biraz geri durdu. O kadar para kazanıyor bu adamlar, adamın kucağına top atıyor.

Gökhan Abdik çok kötü maç anlattı. Hiç yakışmadı ona. Bu tarz maç anlatımını ülkeye kim getirdiyse mahvetti bizi.

Kesinlikle %100 katılıyorum. GS maçını da izledim, GS topu alınca heyecan yapan spiker nerede, bu maçtaki spiker nerede.

Ayrıca kameraman da bizimkiler faule maruz kalınca ince ayrıntısına kadar gösteriyor, bazen bizim futbolcunun numara çektiği bariz belli oluyor bu kadar yakın çekimden.

• Beğendim
Reactions: mesmeso