18 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 2. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Aynadaki Yabancı - 3. Bölüm | ATV

• Güldür Güldür Show - 414. Bölüm (14. Sezonun İlk Bölümü) | Show TV

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1760981280177.png

1715241908945-png.126797

TV'DEN BEN LEMAN'ıma tabii ki - NOW
İnternetten geceleyin AYNADAKİ YABANCI - ATV

Reyting sistemini eleştirmekten ben yoruldum artık. Bu şekilde giderse televizyon kendi kendini bitirecek. Daha çok töre, mafya dizisi görürüz önümüzde ki yıllarda. Maç varken reyting arttıran tek dizi olan Ben Leman, maç yokken düşüyor. Hem de harika bir bölüm yayınlamış olmasına rağmen. Kimse kusura bakmasın ben buna inanmam. Böyle diziler dijitale çekilsin. 3 bin hane masalı harcıyor kaliteli dizileri.

• Beğendim
Reactions: tifosi12345
Gönül Dağı yine yeni yeniden yıkılmadı. Helal olsun diziye.

Güller Günahlar dizisine büyük tebrikler. Kanal D, harika bir sezon geçiriyor.

Ben Leman'ın fragmanı ilk çıktığında çok fazla kopya konu gibi duruyor demiştim. Burçin için üzgünüm.

Aynadaki Yabancı da olmadı. ATV yanlış gün seçimi yaptı bence. Perşembe sadece 2 dizi var ve çok yüksek oranlar almıyorlar. O günde kendine bir yer edinebilirdi Aynadaki Yabancı.

• Beğendim
Reactions: Dante and 12.Adam
Gönül Dağı cendereden çok iyi kurtulmuş yine 6 almış totalde ama eski gücünden eser yok.

Güller ve Günahlar oldukça iyi artışlar yaşamış AB gruplarında gün 1.olmuş bakalım devamı gelecek mi.

Ben Leman ve Aynadaki Yabancı düşmüş devamı gelirse ikiside dibi boylar özellikle Aynadaki Yabancı için umudum yok 1 almış.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Reyting sistemini eleştirmekten ben yoruldum artık. Bu şekilde giderse televizyon kendi kendini bitirecek. Daha çok töre, mafya dizisi görürüz önümüzde ki yıllarda. Maç varken reyting arttıran tek dizi olan Ben Leman, maç yokken düşüyor. Hem de harika bir bölüm yayınlamış olmasına rağmen. Kimse kusura bakmasın ben buna inanmam. Böyle diziler dijitale çekilsin. 3 bin hane masalı harcıyor kaliteli dizileri.
tv zaten kendini bitirecek. kanallar uydu yayınında neftlix dizi reklamı bile yayınlamaya başladılar. dijital ,tvyi ezecek bundan kaçış yok. adam 2-3 saat tv dizisi izlemekten sıkılacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Gizmen

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor