9 Ekim 2025 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1182. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
2025'de halen daha kuma olayını gözümüze soktukları için
Ben bunu tuzağa bağlardım beşik kertmesiymiş birde bebekten sözlemişler bebek olduğundan nerden bilsin sözledikleri zaten bu olaylardan kaynaklı bu bölgede oturanlar İrlanda’ya gidiyor özellikle Güney doğu Anadolu bölgesi bu biraz Arap dünyasına paket diziler Arabistan’a satıp açığı kapatmak
bunları düzeltmek için Reklam’ı ucu açık bitirmemek lazım yatak reklamı uçuk açık bitirdi sadece yanaktan öpme vardı
İkisi de sevgiliyi oynadı

2 yapım da iyi gitmiş rekabet devam edecektir
Halef AB gruplarını toparlamış totali zaten güzel.
Veliaht da yükselmiş belli ki AB gruplarında rakibini zorlayacak.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Perşembeye bak boş günde neler izletiyorlar. Şuraya sağlam bir aksiyon dizisi olan yayına sokmalı.

Halef, AB grubunda çok iyi artmış. Tüm kategorilerde zirvede, tebrikler.

Veliaht yükselmiş ama bir tane ciddi rakibi var sadece. Daha iyi olmalı sanki oranları. Bakalım Çukur dizisi gibi sonradan atağa kalkabilecek mi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Halef, AB grubunda çok iyi artmış. Tüm kategorilerde zirvede, tebrikler.

Veliaht yükselmiş ama bir tane ciddi rakibi var sadece. Daha iyi olmalı sanki oranları. Bakalım Çukur dizisi gibi sonradan atağa kalkabilecek mi
Çukur 9.bölümde açıldı, bu da öyle olursa tadından yenmez.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Galiba Vartolu'nun "kapat şu müziği" sahnesiyle açılmıştı değil mi?
Aynen, Mihriban şarkısı eşliğinde "kapat şunu Muhittin abi" repliği viral oldu ve dizinin tutmasında büyük etken oldu.

Vartolu da normalde 16. bölümde ölecekmiş, ama karakter çok sevildiği için Kerem Çatay, Erkan Kolçak Köstendil'i ikna etmiş ve kalıcı olması sağlanmış.

Aynen, Mihriban şarkısı eşliğinde "kapat şunu Muhittin abi" repliği viral oldu ve dizinin tutmasında büyük etken oldu.

Vartolu da normalde 16. bölümde ölecekmiş, ama karakter çok sevildiği için Kerem Çatay, Erkan Kolçak Köstendil'i ikna etmiş ve kalıcı olması sağlanmış.
Sen nsl öğrendin bu flaş bilgiyi ? 😱😵😱

Akıllılık etmiş,
Erkan gibi yetenekli oyuncu bu devirde zor. 👍🏻

• Harika
Reactions: 12.Adam and Bully
37. dakikadan itibaren izleyebilirsin.

Zamanında böyle bir konu açmışım, söylediklerini tamamlayan bir durum. Acaba futbol olayı devam etmiş miydi?

• Güldürdün
Zamanında böyle bir konu açmışım, söylediklerini tamamlayan bir durum. Acaba futbol olayı devam etmiş miydi?
Hatırlıyorum o dönemde futbolla ilgilenme mevzusunu :A

Erkan'ın Kerem Çatay bana kolaylık sağladı dediği mevzular arasında futbol da olsa gerek :A Videoda yapmak istediğim hiçbir şeyden geri durmadım diyor çünkü. Anlaşılan futbola devam edebilmiş, bazı kanıtlar buldum. Takım kaptanı bile olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hatırlıyorum o dönemde futbolla ilgilenme mevzusunu :A

Erkan'ın Kerem Çatay bana kolaylık sağladı dediği mevzular arasında futbol da olsa gerek :A Videoda yapmak istediğim hiçbir şeyden geri durmadım diyor çünkü. Anlaşılan futbola devam edebilmiş, bazı kanıtlar buldum. Takım kaptanı bile olmuş :A

İyi bari hem dizi hem hayalleri ile iki işide halletmiş :A
Açtığım konuda şu detay var. Anlaşılın dizinin programını ona göre ayarlayıp anlaşmasını yapmış
Kesin anlaşmanın Köstendil'in dizi çekimi programının belli olmasından sonra sağlanacağı belirtildi.

• Güldürdün
İyi bari hem dizi hem hayalleri ile iki işide halletmiş :A
Açtığım konuda şu detay var. Anlaşılın dizinin programını ona göre ayarlayıp anlaşmasını yapmış
Aynen, hem futbol hem de dizi çekimlerini birlikte yürütebilmiş :A

Konunda güzel detay vermişsin. Benim de bugün paylaştığım video ve senin konu birbirini tamamlamış oldu böylelikle :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi