10 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1760375342038.png

1715241908945-png.126797

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
TV'DEN 20.00 Ben Leman'ımın tekrarına - NOW
İNTERNETTEN Aşk ve Gözyaşı - ATV - Yeni Bölüm

Taştı bu deniz taştı taştı 😂😂

Tebrikler artık her Cuma TRT 1'deyiz !

Taşacak Bu Deniz'in, Kızılcık Şerbeti ile Aşk ve Gözyaşı'nı etkileyeceği her türlü belliydi ama Arka Sokaklar'ı da etkilemiş. Cuma akşamları rakipsiz yoluna devam edecek gibi gözüküyor.

Haftaya taşacak bu deniz hem AB, hem ABC1'de zirveden indirir Kızılcık şerbeti'ni. Total'i zaten kaybetmişti. Deniz bitti...
Tek çare kaldı, fatih'le kıvılcım hanımı denemek. Böyle bir Yasak aşkın, düşünebiliyor musunuz yaratacağı etkiyi. Cesaret etmezler ama Akıllarından gecmediyse ne olayım...

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Taşacak Bu Deniz tüm dizilerin düşmesine sebep oldu dizi dün gündemde de kaldı uzun süre.

Arka Sokaklar o güzel bölüme rağmen düşmüş olsada 6.71 gayet iyi, haftaya bakacağız.

Kızılcık Şerbeti yine Total olmuş, bu sezon dizi olamadı bir türlü ama yinede 1. olmuş onada tebrikler.

Aşk ve Gözyaşı zaten düşüktü daha da düşmüş.

Taşacak Bu Deniz beklediğim gibi başlamış dengeleri değiştiren bir yapım olur umarım da yeni soluk getirir.

Taşacak Bu Deniz'in, Kızılcık Şerbeti ile Aşk ve Gözyaşı'nı etkileyeceği her türlü belliydi ama Arka Sokaklar'ı da etkilemiş. Cuma akşamları rakipsiz yoluna devam edecek gibi gözüküyor.
10 reyting alır diyorlar usta Taşacak Bu Deniz için olur mu sence usta ?

Ben alabilir diyorum :) Ortiler yine çok güzel hazırlanmış !

Haftaya taşacak bu deniz hem AB, hem ABC1'de zirveden indirir Kızılcık şerbeti'ni. Total'i zaten kaybetmişti. Deniz bitti...
Tek çare kaldı, fatih'le kıvılcım hanımı denemek. Böyle bir Yasak aşkın, düşünebiliyor musunuz yaratacağı etkiyi. Cesaret etmezler ama Akıllarından gecmediyse ne olayım...
Doğa ve Firaz olayı devam ediyor olsaydı şu an çift haneli reytingleri görmüştü. Sezon öncesi hazırlanan hikaye sezon başında apart topar değiştirildi ve ortaya saçma sapan bir hikaye çıktı. :A