4 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,826
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1759770318737.png

1715241908945-png.126797

Aynadaki Yabancıyı izlemeyi planlıyordum ama tempolu yoğun bir gün geçirdim. Daha yeni vaktim oldu ama başını izleyemediğim için açmadım. Şimdilik derbi açık. Geceye açarım diziyi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
MasterChef Türkiye Eleme Gecesi
Galatasaray - Beşiktaş

• Beğendim
Galatasaray - Beşiktaş

Bütün maçlar izlendi / izleniyor

Galatasaray - Beşiktaş

Aynadaki Yabancıyı izlemeyi planlıyordum ama tempolu yoğun bir gün geçirdim. Daha yeni vaktim oldu ama başını izleyemediğim için açmadım. Şimdilik derbi açık. Geceye açarım diziyi

MasterChef Türkiye Eleme Gecesi
Galatasaray - Beşiktaş
Gs - Bjk

Ben Leman
Aynadaki Yabancı
Gönül Dağı
G2epzO7W4AAd8ym
G2epy_kWoAA1sOd
G2epyuXXIAATXqL
Ben Leman (TKR)
Aynadaki Yabancı (TKR)
Total | (16) | 1,44
AB | (8) | 1,60
ABC1 | (10) | 1,53
Total | (15) | 1,48
AB | (26) | 0,83
ABC1 | (13) | 1,36

Kaynak: TİAK

• Beğendim
Ab de 4 reytinge yakın başlamış ben Leman. İlk bölüm ve maç olmasına rağmen iyi başlangıç bence. Haftaya total 4 AB 5 alırsa tadından yenmez

Dün akşam derbi vardı diziler zorlanır diyordum ama sonuçlar şaşırttı.
Gönül Dağı çok güzel artışlar yaşamış ve şeytanın bacağını kırıp totalde 6.12 almış güzel.
Aynadaki Yabancı fena başlamamış iki grupta +3 reyting keza Ben Leman'da öyle iki yapımda haftaya artabilir.

Aynadaki Yabancı harika oranlarla açılış yapmış. Beklediğimden iyi. Dizi hareketli ve iyiydi. Bol tekrar ile dahada yükselmesi mümkün. ATV doğru hamle yapmış gibi.

Ben Leman beklentimin altında açılış yapmış gibi. Dizi çok konuşuldu, defalarca gün değiştirdi. Oyuncu kadrosu zengin ve bundan dolayı kanalın beklentisi altında kalmışa benziyor. Tabiki daha erken oranları konuşmak. Önemli bir derbi maçıda vardı. Bakalım 2. bölümde ne kadar yükseliş yaşayacak.

Gönül Dağı maşallah. Reytingi arttırmak için rakip gelmesi gerekiyormuş :A Yeni rakipler sayesinde reyting kaybı bekleyenlerin hevesleri kursaklarınsa kalmış :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
GD neredeyse 200. bölüme gelmişken hala yeni dizilere geçit vermemiş ve her yerde zirveyi almış,
diğer yandan yeni diziler de umut vaad ediyor, 1 ay sonra netleşir...

• Beğendim
Ben Leman'ım haftaya AB'de zirvede olur inşallah. ❤️
Aynadaki Yabancı da güzel başlamış.
Gönül Dağı düşer diyordum, artmış.

Totalde 3 reyting alan bir dizi rahatlıkla 2. olabiliyor. Gönül Dağı çok rakipsiz kaldı bu sezon da. :A

Ben Leman ilerleyen bölümlerde A/B'de 1. olabilir, o izlenimi verdi aldığı oranlarla.

Yeni rakipler gelince Gönül Dağı yükselişe geçmiş. Dizi challenge seviyor demek ki.

Yeni diziler ortalama başlamış. Ben Leman, 2 grupta Aynadaki Yabancı'yı geçmiş. Tabii bu oranlar ATV'ye yetebilir ama Now'a yetmez. Bakalım haftaya yeni dizinin gelişiyle neler olacak

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi