Kanal D Eşref Rüya - Dizi Yorumları

Yok bizede yok gibi. Çok detaylı bakmadım. Aman çok önemli değil. Hafta sonuna kısa videolar ile hakim olup, fragmanlar ve bazı çarşambaları bakarım. Diziye bayılsaydım şimdi 2. bölüme bakmış olurdum :A
Can Borcu’nu önce uğurlamak istiyorum :A
Bu ara akşamları boş vaktim çok oluyor. Yorgunluğumu Tv başında dinlenerek geçirdiğim için bir çok diziye bakıyorum. Zamanla azaltırım :A
Doğru, bayılsaydın jet hızıyla bitirme işine girişirdin sen :A

Önce Can Borcu’nu uğurla bakalım :A

İkimiz de çok dizi izliyoruz :A Güzel diziler de var hani. Zamanla azaltmak gerek tabii :A Yeni dizilerin ilk bölümleri güzel oluyor, sonra heves azalıyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

İkimiz de çok dizi izliyoruz :A Güzel diziler de var hani. Zamanla azaltmak gerek tabii :A Yeni dizilerin ilk bölümleri güzel oluyor, sonra heves azalıyor :A
Afra’nın başının altından çıkıyor dedin ya ne yaptı ki ? :A

• İlginç
Reactions: Bully
Afra’nın başının altından çıkıyor dedin ya ne yaptı ki ? :A
Sen diziyi izlediğinden emin misin? :A

Afra’nın sorunlu erkek arkadaşı ölüyor. Çiğdem, Nisan’a şantaj yapıyor. Nisan da kardeşi hapse girmesin diye Eşreflerin içine polis ajanı olarak sızıyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sen diziyi izlediğinden emin misin? :A

Afra’nın sorunlu erkek arkadaşı ölüyor. Çiğdem, Nisan’a şantaj yapıyor. Nisan da kardeşi hapse girmesin diye Eşreflerin içine polis ajanı olarak sızıyor.
Evet, eminim en başından beri takip ediyorum.Bu detayı atlamışım. İyi be öfff. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yok bizede yok gibi. Çok detaylı bakmadım. Aman çok önemli değil. Hafta sonuna kısa videolar ile hakim olup, fragmanlar ve bazı çarşambaları bakarım. Diziye bayılsaydım şimdi 2. bölüme bakmış olurdum :A
Can Borcu’nu önce uğurlamak istiyorum :A
Bu ara akşamları boş vaktim çok oluyor. Yorgunluğumu Tv başında dinlenerek geçirdiğim için bir çok diziye bakıyorum. Zamanla azaltırım :A
esref iyi dizidir .

ilk bolumu donemi bi yorumum da ,
onceki mesajinda - dedigin tat kaciran - finalimsi ^sahneye dair ,ben ;
sahne , ^scarface filmindeki meshur epik sahneyi andiriyor demistim .

genel esref ruya dizisine dair ;
cagatay ve diger begendigim oyuncular dan bagimsiz ,
sahsen ,esref ruya dizisinin goruntu cekimleri ve muzikleri beni daha ilk bolum den kendine cekivermisti .

ilk bolum den kendini izlettiren epik sahne dusuncesi olaraksa ;
'' han da , yerde hep beraber yemek yedikleri sahne nin enerjisi''
dikkatler den kacmayan, farkli dusunulmus rituelimsi bir sahne butunu idi .

bende , dosi gibi , can borcu biter bitmez esref'in gunceline yetisirim gibi . 😛

esref iyi dizidir .

ilk bolumu donemi bi yorumum da ,
onceki mesajinda - dedigin tat kaciran - finalimsi ^sahneye dair ,ben ;
sahne , ^scarface filmindeki meshur epik sahneyi andiriyor demistim .

genel esref ruya dizisine dair ;
cagatay ve diger begendigim oyuncular dan bagimsiz ,
sahsen ,esref ruya dizisinin goruntu cekimleri ve muzikleri beni daha ilk bolum den kendine cekivermisti .

ilk bolum den kendini izlettiren epik sahne dusuncesi olaraksa ;
'' han da , yerde hep beraber yemek yedikleri sahne nin enerjisi''
dikkatler den kacmayan, farkli dusunulmus rituelimsi bir sahne butunu idi .

bende , dosi gibi , can borcu biter bitmez esref'in gunceline yetisirim gibi . 😛
İlk bölüme bakıp şimdilik ara verdim. Bu ara çok dizi izliyorum. Can Borcu sonrası bakarım duruma :A

• Beğendim
Reactions: Dante
2. Bölüm bitti 3. Bölüme geçtim onunda yarıya yakını bitti. Güzel yağ gibi akıp gidiyor dizi. Çekimler kaliteli kadro güzel, senaryo sağlam. Çağatay abim zaten döktürüyor oyunculukta :)
------

Şunu da ekleyeyim dizi böyle güzel giderken bazen sıkıyor gibi oluyor. Dram benlik olmadığı için olabilir birde Çiğdem oyunculuk bilemedim o beni çok geriyor izlerken 🙃

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can