'Ben Leman' Tekrar Gün Değiştirdi! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
G18TqbIW4AAgL5g

NOW'un iddialı dizisi Ben Leman'ın yayın tarihi yeniden değişti!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu, Selin Şekerci, Duygu Sarışın, Gökçe Eyüboğlu ve Özgür Çevik'in paylaştığı, daha önce pazartesi ve cuma akşamlarına gün basan yapım, aynı şirketin imzasını taşıyan 'Can Borcu'nun final kararının ardından son dakika değişikliğiyle cumartesi gününe kaydırıldı.

Ben Leman, ilk bölümüyle 4 Ekim Cumartesi 20.00'de NOW'da!

Son düzenleme:
Aaa saçmalık ötesi. Böyle sürekli değişim yaşayan işlerin sonu hazin oluyor. Cuma eminim daha iyi olurdu dizi için.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Şurada iki kare Burçin Terzioğlu ve Gökçe izleyeceğiz bir türlü başlatamadılar 😂

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Kanalların dizileri için en ideal günü bulmaya çalışmasını anlıyorum ama pazartesi ve cuma diye resmi duyuru yapıldıktan sonra tarihin ikinci kez değiştirilmesi amatör bir izlenim yaratıyor. Can Borcu'nun final yapacağı bariz ortadayken biraz daha bekleyip direkt cumartesiye gün basılsaydı keşke. Yine de son iki haftanın reytinglerine bakılırsa prime-time kuşağında alternatif bulamadığı için dizi tekrarı veya film izleyen hatırı sayılır bir kitle var bu nedenle tutması için şartlar müsait görünüyor. Umarım girilen zahmetlere değer de mafyalı ağalı kumalı işlerin arasında bir nebze fark yaratır.

Ekran görüntüsü 2025-09-29 004006.png

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Yeni tanıtımda ''ben çok akıcı diziyim'' diyor. Tutacak inşallah. :bhr:

Yeni tanıtım da çok güzel. Hemen cumartesi olsun. :Z:Z:bhr::bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor