Çağla Boz için üzgünüm. Deniz Can'ın 743.partneri olabilir kendisiPotansiyeli olan hikaye bu kadar mahvedilebilirdi, Can Borcu için alınan final kararı en doğru karar. Oktay Çubuk ve Çağla Boz'u sezon içerisinde bir projede izleriz umarım.![]()
Çağla Boz için üzgünüm. Deniz Can'ın 743.partneri olabilir kendisiPotansiyeli olan hikaye bu kadar mahvedilebilirdi, Can Borcu için alınan final kararı en doğru karar. Oktay Çubuk ve Çağla Boz'u sezon içerisinde bir projede izleriz umarım.![]()
Reelde de tanıştığım için kendisini ayrı bir severim, hangi dizide olursa olsun izleriz bu saatten sonra.Çağla Boz için üzgünüm. Deniz Can'ın 743.partneri olabilir kendisi![]()
Ben Teşkilat'tan Rabia Soytürk'ü de beğeniyorum dayı yaReelde de tanıştığım için kendisini ayrı bir severim, hangi dizide olursa olsun izleriz bu saatten sonra.![]()
BAM ve Veda Mektubu'nda iyiydi, Kör Nokta da bayağı iyiydi. Değeri bilinmiyor.Ben Teşkilat'tan Rabia Soytürk'ü de beğeniyorum dayı yaGeçen sene Kör Nokta'da izlemiştim biraz ama Teşkilat'ta iyice izlerim
![]()
Yeraltı'mız cumartesiye gelecek inşallah. Ama hemen gelmez.Yeni bir yapım olmadığından dolayı patlamaz diye düşünüyordum ama konsept değişikliği + kadro değişimi bence ters tepti. Gönül Dağı'nı izliyor musun halen daha ?
Ben daha büyük bir olay bekliyorum, atv bu sene yine dizi tutturamaz gibi de, NOW Yeraltı'yı bugüne koymalı. Tutacak ve patlama yapacak bir dizi bence rahat 7-8 alır @cokiyitvci anladı beni
Kanalın geçen sezon tutan limited dizilerden biri olduğu için.
Duyum mu dua mı ustaYeraltı'mız cumartesiye gelecek inşallah. Ama hemen gelmez.![]()
İnci Taneleri peki, o neden Ocakta dönecekmiş ?Duyum mu dua mı usta
Ocak ayına gelsin derdim ama bazı sebeplerden dolayı bence Aralık ayında gelmeli![]()
Yılmaz Erdoğan şu an Organize İşler'in dizisini çekiyor ondan.İnci Taneleri peki, o neden Ocakta dönecekmiş ?
Tam diziler rayına otursun diye Ocak'da dönebilirmiş, duyum. Bakalım doğru mu?Duyum mu dua mı usta
Ocak ayına gelsin derdim ama bazı sebeplerden dolayı bence Aralık ayında gelmeli![]()
165. Bölüm kendi adıma son bölümdü.Gönül Dağı'nı izliyor musun halen daha ?
Halef'in günü boş Veliaht dışında dizi yok Salı ise çok kalabalık bence ikiside tutar hatta tuttularda.Halef gümbür gümbür de Kıskanmak'tan şüpheliyim.![]()
En sonki tanıtım tam AB'lik. Artışa devam edeceğiz inşallah.Halef gümbür gümbür de Kıskanmak'tan şüpheliyim.![]()
NOW gözünün yaşına bakmaz bu oranlarda kalırsa, zira maliyeti epey yüksek bir iş.Halef'in günü boş Veliaht dışında dizi yok Salı ise çok kalabalık bence ikiside tutar hatta tuttularda.
Bu salı maç var o yüzden yükselemeyebilir ama sosyal medya diziyi tutmuş kısa zamanda AB gruplari 5 reytingi görür bence.NOW gözünün yaşına bakmaz bu oranlarda kalırsa, zira maliyeti epey yüksek bir iş.
Umarım öyle olur, şu maçlardan gına geldi zaten. Dizileri sabote ediyor iyice.Bu salı maç var o yüzden yükselemeyebilir ama sosyal medya diziyi tutmuş kısa zamanda AB gruplari 5 reytingi görür bence.
Evet maçlar kötü etkiliyor genelde. Ya da bu salı Mehmed dizisi TRT 1'deki özetsiz, belki son anda özetsiz olabiliriz.Umarım öyle olur, şu maçlardan gına geldi zaten. Dizileri sabote ediyor iyice.
Benimde aklıma o geldi, özeti Halef gibi 20 dakika tutup yeni bölümü verseler daha iyi olur aslında.Evet maçlar kötü etkiliyor genelde. Ya da bu salı Mehmed dizisi TRT 1'deki özetsiz, belki son anda özetsiz olabiliriz.
Pek sanmıyorum ama umarım olur.Evet maçlar kötü etkiliyor genelde. Ya da bu salı Mehmed dizisi TRT 1'deki özetsiz, belki son anda özetsiz olabiliriz.
Aynen ya da böyle olacak.Benimde aklıma o geldi, özeti Halef gibi 20 dakika tutup yeni bölümü verseler daha iyi olur aslında.