Çatla sen de. ss
Çatla sen de. ss
Ben torunu yaşındayım hatta.
Saçmalama ya.
Çatla sen de. ss
Bu adam ne alaka başkanlığa aday oldu? FB ile bağlantısı ne?
Eskiden yönetici ve idari işlerde sorumluydu.Medya şirketi var, dünyanın birçok ülkesine maç yayınlarını pazarlıyor.Bu adam ne alaka başkanlığa aday oldu? FB ile bağlantısı ne?
Bu adam ne alaka başkanlığa aday oldu? FB ile bağlantısı ne?
serhat gibi estetik yaptırmış diyollaEskiden yönetici ve idari işlerde sorumluydu.Medya şirketi var, dünyanın birçok ülkesine maç yayınlarını pazarlıyor.
Spor yapıyor İrlanda’dakilerde spor yapıyor fizikleri iyi o yüzden Fenerbahçe’de fizik problemi var fizik çalıştırması lazım 11 e 10 futbol maçı çalıştırmalı ben İrlanda öyle yapıyor bunu en iyi yapacak iki teknik direktör var Aykut Kocaman ve İsmail kartal
Benim estetiğe ihtiyacım yok ama senin bir çok şeye ihtiyacın olduğu kesin.
Benim estetiğe ihtiyacım yok ama senin bir çok şeye ihtiyacın olduğu kesin.![]()
![]()
![]()
aaaa sana da versin helikopteri yunanistan dolaylarına uç daha da gelme
Çok beklersin hoşşik. ssaaaa sana da versin helikopteri yunanistan dolaylarına uç daha da gelme@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Dosi @Angelica
inş. seni de DöverÇok beklersin hoşşik. ss
Barış'tan sonra bu mu yeni maskotun?
bu yaş grubu senin ilgi alanınBarış'tan sonra bu mu yeni maskotun?![]()
Senden yaşça küçük olduğum gerçeği. Ağlayarak günlüğüne yaz.
kimliğini görsem de inanmam bu dediğine ayrıca yukarıdaki mesajımla alakası yok dediğininSenden yaşça küçük olduğum gerçeği. Ağlayarak günlüğüne yaz.![]()
![]()
Hoştttt hoşttt neye dayanarak inanmıyorsun?kimliğini görsem de inanmam bu dediğine ayrıca yukarıdaki mesajımla alakası yok dediğinin![]()