NOW Halef: Köklerin Çağrısı - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
1001311507.webp

NOW'ın Most Production imzalı "Halef: Köklerin Çağrısı" dizisi bu akşam başlıyor!

Yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur'un kaleme aldığı dizinin başrollerinde İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor.

Perşembe akşamları ekrana gelecek olan dizi hakkındaki tüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Televizyondan izlemek yerine YouTube'dan izleyecek olan varsa Melek sahnelerini atlayıp izleyebilir. Ömer Baba (Kurtlar Vadisi Pusu) sonrası ekran süresi bu kadar gereksiz uzun bir karakter daha olmadı televizyonda. :A

Çok iyi aktı. Tam Total'lik. Önümüzdeki haftalarda büyük artış bekliyorum. :Z:bhr:

Tanıtım HA - Rİ - KA! Bol sırlı, kaoslu bir dizi olacağız. :bhr:

ben oyunculara pek kızmıyorum. sonuçta töre-namus-intikam reyting getiriyor. reyting: para demek. asıl sorun reyting sisteminde.

• Güldürdün
Reactions: Bully and serhatt
dizinin özetine bakindim. Bir kisimda baslangicina. Bu tarz diziler tutar genelde ama beni cekmedi pek. Dizi cok yapay duruyor. Oyunculuklar zorlama.
Bir süre sonra Meleginde orali oldugu cikar. ilk 10 dakikada edindigim izlenim :A

dizinin özetine bakindim. Bir kisimda baslangicina. Bu tarz diziler tutar genelde ama beni cekmedi pek. Dizi cok yapay duruyor. Oyunculuklar zorlama.
Bir süre sonra Meleginde orali oldugu cikar. ilk 10 dakikada edindigim izlenim :A
Evet oralı zaten. Deli kadının kızı aslında. Öyle gibi yani. Çok iyi akıyor tam Total'lik. Yarın liderlik o grupta gelir inşallah. ❤️❤️

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor