Göztepe 3-0 Beşiktaş | Süper Lig 25-26 Sezonu | 6. Hafta Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
gozz-bjkk-anons.jpg

Süper Lig'de 6. hafta İzmir'de başlıyor. Zorlu mücadelede Göztepe, Beşiktaş'ı konuk edecek.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak. Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

GÖZTEPE: Lis, Godoi, Heliton, Bokele, Arda Okan, Rhaldney, Dennis, Cherni, Olaitan, Juan, Janderson.

BEŞİKTAŞ: Mert, Gökhan, Paulista, Uduokhai, Jurasek, Necip, Demir Ege, Cerny, Rafa Silva, Toure, Abraham.

2025 yılında hâlâ Beşiktaş orta sahasında Necip varsa çok bir şey beklemeye gerek yok. Bu maçı kazanmak benim için sürpriz olur

Gökhan henüz kanadında savunma yapmadı. Bu şekilde devam ederse Göztepe oradaki madeni işlemeye devam edecek.

Beşiktaş Orkun Ndidinin oynamadığı her maçı kaybedebilir Necip oynuyorsa özellikle daha da artar bu ihtimal bir de ligin en zorlu Anadolu takımı deplasmanındaysan kazanmak benim için sürpriz olur zaten. Orkun yokken adam akıllı bir hücum organizasyonu göremedik. Çünkü her şeyi başlatan Orkun arkanı toplayan da Ndidi. İyi kötü oyun kurucu stoperin Djaloyu da yedek bırakıyorsun bir de.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Hahaha yine el mahkum Necip'e kalmış Beşiktaş. :A

Hücum hattı o kadar güçlü iken geri 7'li de o kadar kötü kadroda. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hahaha yine el mahkum Necip'e kalmış Beşiktaş. :A

Hücum hattı o kadar güçlü iken geri 7'li de o kadar kötü kadroda. :A
Hücum hattı tamamen iyi bir orta saha ile iş yapabilir Beşiktaş'ın bu maç sorunu ndidi Orkun olmaması bu isimlerin yedeği yok takımı rahatlatacak seviyede.

Hücum hattı tamamen iyi bir orta saha ile iş yapabilir Beşiktaş'ın bu maç sorunu ndidi Orkun olmaması bu isimlerin yedeği yok takımı rahatlatacak seviyede.
Bu ikiliye ek olarak Salih de yok. Tam da en zor deplasmanlardan birine denk geldi. Beşiktaş bir puan bile alabilirse ya da skor çok farklı bitmezse yatıp kalkıp dua etsin. :)

Bu ikiliye ek olarak Salih de yok. Tam da en zor deplasmanlardan birine denk geldi. Beşiktaş bir puan bile alabilirse ya da skor çok farklı bitmezse yatıp kalkıp dua etsin. :)
Ne puanı hocam tarihi fark olmasın yeter. Hiç kimse olmasa Necipi yine oynatmam Djalo Emirhan varken bu ikili ile çıkmam defansta kadro kısıtlı ama hocanın da bile bile ladesi var hoca gitsin diye çok uğraşıldı ama Beşiktaş'ın son yıllarda sorunu hoca değil kimse anlayamadı bir türlü. Ben ilk defa başlamadan bir Anadolu takımına karşı Beşiktaşa net 0 puan yazdım.

Rafa Silva'nın leşliğine bakarsak BJK'de ödeme problemi hâlâ devam ediyor.

Rafa Silva'nın leşliğine bakarsak BJK'de ödeme problemi hâlâ devam ediyor.
O Sergen Yalçın efekt şaka bir yana bu maç bu orta saha varken rafa iş yapmaz. Böyle sapıtır rafa ceza sahası çevresinde ve içinde geniş alanda daha çok iş yapabilen biri.

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor