Show Veliaht - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
3817453_1920x1080.jpg

Show TV'nin Gold Film ve Faro imzalı merak uyandıran yeni dizisi 'Veliaht' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Berrin Tekdemir, Necip Güleçer ve Tunahan Kurt'un kaleme aldığı dizinin başrollerini Akın Akınözü, Serra Arıtürk, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Türesan, Derya Karadaş, Tansu Biçer, Bora Akkaş ve Erdem Şenocak paylaşıyor.

Aile bağları, geçmiş sırlar, iktidar, aşk ve intikam temalarını sorgulatacak dizi ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

Veliaht, yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Vaovv dedirtecek bir dizi değil ama eli yüzü düzgün bir dizi, geçer not aldı benden. Senaryonun nerelere gideceğini merak ediyorum. İzlemeye devam bakalım.

İlk bölümü açtım izliyorum. Başları güzel bir açılış yaptı ama biraz sıkıcı oldu yer yer. Çok beni içine çekmedi ama ilk bölümü tamamlayacağım. Ara sıra göz atacağım bir dizi olabilir. Bakalım Timur’un Zafere’e dönüşü nasıl olacak.

İlk bölümün favori sahnesi bu oldu kesinlikle. Erkan Kolçak Köstendil ve Hazal Türesan hiç konuşmadan, gözleriyle oyunculuk dersi vermişler.

Tam bu sahne geldi ve yorum konusunu açıp yorum fırlayayım derken bu paylaşımı gördüm :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İlk bölümü açtım izliyorum. Başları güzel bir açılış yaptı ama biraz sıkıcı oldu yer yer. Çok beni içine çekmedi ama ilk bölümü tamamlayacağım. Ara sıra göz atacağım bir dizi olabilir. Bakalım Timur’un Zafere’e dönüşü nasıl olacak.

Tam bu sahne geldi ve yorum konusunu açıp yorum fırlayayım derken bu paylaşımı gördüm :A
Yorum konusunu açayım derken ayrı bir konu mu açacaktın yoksa bu konuda m yorumlayacaktın :A

"Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?" şarkısını seversin, aklıma gelmiştin :A Sosyal medyada da çok övüldü bu sahne.

Timur-Zafer, İskender-Kamil olayı bir parça benziyorlar :A Cennetin Çocukları'nı bitirmek üzereydim ben de :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yorum konusunu açayım derken ayrı bir konu mu açacaktın yoksa bu konuda m yorumlayacaktın :A

"Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?" şarkısını seversin, aklıma gelmiştin :A Sosyal medyada da çok övüldü bu sahne.

Timur-Zafer, İskender-Kamil olayı bir parça benziyorlar :A Cennetin Çocukları'nı bitirmek üzereydim ben de :A
Yanı bu konuya tıklayıp yorum yazmak manasında dedim :A
Kamil olayı ayrı, son sahnede anlarsın :A daha izlemediysen spoi vermeyeyim. Orda yorumlarsın.

Bu diziyi daha tamamlamadım az kaldı ama Yahya belliki küçükken yolları ayrılmış bunlardan. Bu kız ile ne ara böyle aşk mevzusu olmuş :A
Yahya davasında haklı gibi görünüyor. Babasının gözleri önünde başına gelenleri izledim az öncede.

• Güldürdün
Yanı bu konuya tıklayıp yorum yazmak manasında dedim :A
Kamil olayı ayrı, son sahnede anlarsın :A daha izlemediysen spoi vermeyeyim. Orda yorumlarsın.

Bu diziyi daha tamamlamadım az kaldı ama Yahya belliki küçükken yolları ayrılmış bunlardan. Bu kız ile ne ara böyle aşk mevzusu olmuş :A
Yahya davasında haklı gibi görünüyor. Babasının gözleri önünde başına gelenleri izledim az öncede.
Anladım :A

Son yarım saatim, bakalım son sahneden çıkacak :A

Çocukluk-gençlik aşkı işte :A Detay vereceklerdir illa ki

Yahya haklı gibi görünüyor ama Zülfikar'ın öldürme sebebini de bilmiyoruz, bir yanlışı olmuştur herhalde Yahya'nın babasının. Vartolu-İdris, Yahya-Zülfikar, tamamen aynı değil ama benzer olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Anladım :A

Son yarım saatim, bakalım son sahneden çıkacak :A

Çocukluk-gençlik aşkı işte :A Detay vereceklerdir illa ki

Yahya haklı gibi görünüyor ama Zülfikar'ın öldürme sebebini de bilmiyoruz, bir yanlışı olmuştur herhalde Yahya'nın babasının. Vartolu-İdris, Yahya-Zülfikar, tamamen aynı değil ama benzer olmuş :A
Vartolu İdris bilmem ben :A

Aa iyi ki spoi vermedim o zaman :A

Ercan Kesal çok donuk oyunculuğu var. Zaten böyle mi yoksa bu diziye özgün mü bilmiyorum.
Gençlik sahneleri çok gerçekçi olmuş.

• Güldürdün
Vartolu İdris bilmem ben :A

Aa iyi ki spoi vermedim o zaman :A

Ercan Kesal çok donuk oyunculuğu var. Zaten böyle mi yoksa bu diziye özgün mü bilmiyorum.
Gençlik sahneleri çok gerçekçi olmuş.
Vartolu Saadettin ve İdris Koçovalı'yı nasıl bilmezsin aa :A

İyi ki :A

Ercan Kesal'ın tarzı böyle, Çukur'da da aynıydı :A Gençlik sahnelerinin yapay zeka olduğunu anlamadık mesela izlerken :A Ufak bi şüphelendik ama Show TV ilan etmeseydi emin olamazdık :A

• Güldürdün
Vartolu Saadettin ve İdris Koçovalı'yı nasıl bilmezsin aa :A

İyi ki :A

Ercan Kesal'ın tarzı böyle, Çukur'da da aynıydı :A Gençlik sahnelerinin yapay zeka olduğunu anlamadık mesela izlerken :A Ufak bi şüphelendik ama Show TV ilan etmeseydi emin olamazdık :A
izlemedim ondan bilmem. Yani isim duydum (Vartolu daha çok) ama içeriki bilmemem normal :A
İlerde yapay zeka ile filmler diziler yapılır. Dublörlerin işi elinden alınır önce. Sonrada oyuncular :A Tiyatro daha ön plana çıkar

• Güldürdün
izlemedim ondan bilmem. Yani isim duydum (Vartolu daha çok) ama içeriki bilmemem normal :A
İlerde yapay zeka ile filmler diziler yapılır. Dublörlerin işi elinden alınır önce. Sonrada oyuncular :A Tiyatro daha ön plana çıkar
Vartolu'yu duymuşsun bari iyi, Mihriban sahnesi ve "kapat şunu Muhittin abi" repliğiyle meşhur olmuştu :A

Güzel tespit :A Yapay zeka dizi-film sektörüne darbe vurur aynen :A Dublör ve oyunculara olan ihtiyaç azalır. Şu anda geri planda olan tiyatro ilerde ön plana çıkar, iyi olur :A

• Güldürdün
dizi hakkındaki görüşlerim
zülfikarın 6 ay sonra öleceğim demesinin altı çok boş. dizi tutarsa sezon sonu zaten 6 aydan daha uzun.
yahyanın ,babasının kuş serisi arabanın bagajında egsoz gazı ile öldürmek baya saçma sapan bir senaryo.
yahya, zaferi bulacak ve timurun gerçek kişiliğini açık edecek. timurun ,ailesini bile tehdit edebilir.
yahya ile derya arasında bazı gerilimler-naiflikler yaşanabilir.
zülfikarın ailesinden başkalarıda zülfikar ihanet edebilir.
zafer ,yahya ile tanışıp onunla iş birliği yapabilir. karısının kendisini timurla aldattığını falan görür.
zafer işin sonunda babası-karısı veya timurdan birisini silahla vurur veya zaferi vururlar.
ortalama bir senaryosu var. dizinin ilerleyişini tahmin etmek çok kolay .

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor