15 Eylül 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Uzak Şehir yeni sezona çok iyi başlamış. Helal olsun ama düşecek bence sonra. :D
Cennetin Çocukları fena başlamamış haftaya 4'e yükselir belki.
Düşecek diyip durma kanalı NOW olmasa rekor rekor derdin 😂 Diziyi izlemiyorsun belli, dizinin hikayesinde hiç sıkılmıyorsun + Güneydoğu tarafındaki halk tarafından çook sahiplendi dizi. Karagül mü Uzak Şehir mi sorusuna bir daha girme bence 😂

İŞTE SONUÇLAR :

Uzak Şehir 29. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (1) : 13,91
AB (1) : 10,45
ABC1 (1) : 13,93

Cennetin Çocukları 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (6) : 2,97
AB (5) : 2,32
ABC1 (5) : 3,18

Düşecek diyip durma kanalı NOW olmasa rekor rekor derdin 😂 Diziyi izlemiyorsun belli, dizinin hikayesinde hiç sıkılmıyorsun + Güneydoğu tarafındaki halk tarafından çook sahiplendi dizi. Karagül mü Uzak Şehir mi sorusuna bir daha girme bence 😂

İŞTE SONUÇLAR :

Uzak Şehir 29. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (1) : 13,91
AB (1) : 10,45
ABC1 (1) : 13,93

Cennetin Çocukları 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (6) : 2,97
AB (5) : 2,32
ABC1 (5) : 3,18
Alakası yok. Şans verdim diziye güzel değil. Böyle diziler pat diye düşüyor. Örnekleri çok. Neyse görürüz o gün gelsin hatırlatırim. :D

Doğru söze ne denir. :A

Cennetin Çocukları da haftalardır yüksek reytingli milli maç aralarında gözümüze sokulmasına rağmen klasik TRT kitlesinden öteye gidememiş. Halkın tamamıyla bağ kuramayan işler yaptığınızda isterseniz Boğaz'a reklam açın yine kâr etmez.

Uzak Şehir bıraktığı yerden hem reytinglere hem de sinir etmeye devam ediyor. Bu sezon hedef 20 reyting. :D

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Uzak Şehir çok iyi başlamış.

Cennetin Çocukları için 3 reyting bir süre yeterli olur ama 4 reyting alabilirse kafası rahat eder.

Uzak Şehir benim beklediğimden çok iyi başlamış ben biraz daha düşük açar diye düşündüm de 14 almış.O değilde en iyi oranı ABC'de almış 🤔 değişik.
Cennetin Çocukları haliyle düşük başlamış.

Salı gününün Reyting oranlarından sonra Cennetin Çocukları’nın aslında iyi bir açılış yaptığını söyleyebiliriz. Üstelik karşısında yüksek reytingli günü domine eden bir dizi olmasına rağmen. Dizinin yüksek maaliyeti olmadığı için TRT için gayet iyi bir oran. Umarım üstüne katarak ilerler ama 3 ortalaması kanala yetecektir. Bir kaç haftaya kendini bulacaktır dizi.
Masterchef çok düşük gidiyor. Bu yarışmada çabuk tüketildi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Salı gününün Reyting oranlarından sonra Cennetin Çocukları’nın aslında iyi bir açılış yaptığını söyleyebiliriz. Üstelik karşısında yüksek reytingli günü domine eden bir dizi olmasına rağmen. Dizinin yüksek maaliyeti olmadığı için TRT için gayet iyi bir oran. Umarım üstüne katarak ilerler ama 3 ortalaması kanala yetecektir. Bir kaç haftaya kendini bulacaktır dizi.
Masterchef çok düşük gidiyor. Bu yarışmada çabuk tüketildi.
Çünkü Acun yarışmalarını her gün yayınlıyor. Ben olsam MasterChef'i 4 gün, Survivor'ı üç gün yaparım. Ya da yeni format denemeli artık.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi