Evrim Teorisi Gerçek Olsaydı ve Ters İşleseydi Hangi Hayvana Dönüşmek İsterdiniz?

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,787
Puanı
860
Screenshot_2025-09-15-20-31-46-23_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg

Evrim teorisi yıllardır tartışılıyor ama kesin olarak kanıtlanmış bir şey değil. Peki diyelim ki gerçekten doğru çıktı ve ters isleseydi insanlık yavaş yavaş hayvanlara dönüşmeye başladı…

Siz hangi hayvana dönüşmek isterdiniz?

Hangi hayvana dönüşseniz daha komik olurdu?

Ya da “ben kesin şu hayvana dönüşürdüm” diye düşündüğünüz bir hayvan var mı?

Biraz hayal gücümüzü zorlayalım:Sabahları işe gitmek yerine dev bir panda olup sadece bambu yemek.
Sınavdan kaçmak için bukalemun gibi tahtaya yapışıp görünmez olmak.

Ben başlıyorum: Eğer evrim gerçek olsaydı ben kesin kaplumbağa olmak isterdim. Evden çıkmaya hiç üşenmem çünkü evim zaten sırtımda olurdu 😅

Evrim teorisi gerçek olsaydı hangi hayvana dönüşürdünüz?

@RüzgarGülü ben Zümrüdüanka olmak isterdim. Çünkü onun özelliklerini taşıyorum. Çok sabırlıyım, sürekli yenilenmek isterim. Mücadele ederim hep, emek vermeden asla bir şeyi istemem. :bhr:

1757958652677.png

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Evrim teorisi farklı yönleri tartışılır ama genel olarak bilim camiasında net kabul gören bir teoridir yani evrim olgusu. Tartışılan kısmı içindeki ayrıntılar olabilir genel olarak evrimi tartışmıyor şu an bilim gerçek olarak kabul ediyor. Ve öyle bir anda dönüşüm olan bir teori de değil ama anladığım kadarıylabir hayvana dönüşmek isteseniz hangisi olurdu anlamında sorulmak istenmiş.

• İlginç
Evrim teorisi farklı yönleri tartışılır ama genel olarak bilim camiasında net kabul gören bir teoridir yani evrim olgusu. Tartışılan kısmı içindeki ayrıntılar olabilir genel olarak evrimi tartışmıyor şu an bilim gerçek olarak kabul ediyor. Ve öyle bir anda dönüşüm olan bir teori de değil ama anladığım kadarıylabir hayvana dönüşmek isteseniz hangisi olurdu anlamında sorulmak istenmiş.
Teori sonuçta. Kabul gördüğü yok daha :D

Evet Evrim olsaydı ve ters isleseydi hangi hayvana dönüşmek isterdin ? :)
------

Öğle bir şey yok ta tövbe haşa diyelim öncelikle
Burcum : Aslan
Yükselenim : Aslan
Ekli dosyayı görüntüle 137076
Aslan kadını. Erkek aslan da bırakıyor işte çocuğu olunca o sıkıntı :F

• Güldürdün
Reactions: HollyDemon ☾☆
Teori sonuçta. Kabul gördüğü yok daha :D

Evet Evrim olsaydı ve ters isleseydi hangi hayvana dönüşmek isterdin ? :)
------

Aslan kadını. Erkek aslan da bırakıyor işte çocuğu olunca o sıkıntı :F
Yok hocam evrim bilimde gerçek gözüyle bakılıyor tartışılan teorinin ayrıntıları mekanizmalar vs

• Beğendim
Yok hocam evrim bilimde gerçek gözüyle bakılıyor tartışılan teorinin ayrıntıları mekanizmalar vs
Yani Evrim gerçek değildir diyemem bende ama kabul etmediğim maymundan geldiğimiz :D

Değişim illaki olmuştur zaten kanıtı var bir sürü hayvanın nerden ne hale geldiği felan.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Yani Evrim gerçek değildir diyemem bende ama kabul etmediğim maymundan geldiğimiz :D

Değişim illaki olmuştur zaten kanıtı var bir sürü hayvanın nerden ne hale geldiği felan.
Aslında onu diyenler de doğrudan maymundan geldik demiyor diye biliyorum dna benzerliği yüksek ortak ata fikri atabiliyorlar. Soruya da gelirsek kuş harici hiçbir hayvan olmak istemem açıkçası vahşi doğa tehlikelerle dolu ve avlanmak zor bu konuda kuşlar daha özgür rahat hareket ediyor. Ayrıca kendin uçabilmek iyi bir deneyim olurdu.

• Beğendim
Maymundan geldigimi nasıl kabulleneyim yani. Hoş insandan çok maymun var tabi ironi olarak ama o ayrı :D
5 aydır birkaç tane davarla aynı yerde yaşıyorum. :A Maymundan tek farkları konuşabiliyor olmaları. :A Konuşmaktan kastım da bağırmaları yüksek sesle konuşmaları falan. :A

5 aydır birkaç tane davarla aynı yerde yaşıyorum. :A Maymundan tek farkları konuşabiliyor olmaları. :A Konuşmaktan kastım da bağırmaları yüksek sesle konuşmaları falan. :A
İşte fark orda. Herkes maymundan değil de başka hayvanlardan olsa evrime daha çabuk ikna oluruz. Bazıları fok balığı bazıları tavşan gibi :F

tabi ki de panda; bambu ye iç yat yuvarlan günler geçsin :X

ne öyle yok avlanıcam yok uçucam çitleşicem vb. boşa vakit kaybı :A
Ekran Resmi 2025-09-15 23.56.39.png

• Güldürdün