Bu uyumu daha da yakalayamaz yani doğa gibi partner bulamaz kısacası keramet doğada ; bana inanmıyorsan @Yakamoz-Asi ye sor o da aynısını söyler
Bu kiz ile ben daha cok uyumluyum bir kere bu oglanda is yok.
Bu uyumu daha da yakalayamaz yani doğa gibi partner bulamaz kısacası keramet doğada ; bana inanmıyorsan @Yakamoz-Asi ye sor o da aynısını söyler
Böyle sahne yazacağına Polis sok diziye yada yazdın yine polis koy Ahlak şube koy ben RTÜK’ün bitirmesini istemem hakkıyla bitsin @Yakamoz-AsiBu kiz ile ben daha cok uyumluyum bir kere bu oglanda is yok.![]()
her gold yapımı dizide reyting için ceza almaya çalışmalar göreceğiz. halen reyting için değil diyenler var. ceza al sonra reyting artsın. klasik hareketler.YAPIMCIDAN AÇIKLAMA!
![]()
Bence de öyle. Ama yine de senaryo revize olur az da olsa.her gold yapımı dizide reyting için ceza almaya çalışmalar göreceğiz. halen reyting için değil diyenler var. ceza al sonra reyting artsın. klasik hareketler.
Bu ikinci cezaları olacak 1 yıl ceza verebilirler ben iletişim hukuku dersi aldım RTÜK ‘ün kanunlarından sınava girmiştim 50 aldım Birde Kanal 10 gün kapanabilir @cokiyitvciBence de öyle. Ama yine de senaryo revize olur az da olsa.
Katılıyorum yani @serhatt ne anlar ki![]()
İşe senaristleri kovmakla başlayabilirsinizYAPIMCIDAN AÇIKLAMA!
![]()
Yapım şirketinin yaptığı resmi açıklama yazısındaki imla hataları gözleri kanattı...YAPIMCIDAN AÇIKLAMA!
![]()