En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaaa doğruysa partide her şey benden. :Z

Bi bitmedi bildirimlerin. Hepsine bakmaya çalıştım. Arada kaçırdıklarım olduysa kusura bakma (kendin bile kaç yere yaptığını hatırlamıyorsundur :A)
Uyumaya çekileyim (tam anlamı ile kaos dolu bir gün geçirdim, yoruldum :A )
helal olsun :A:A @Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @RüzgarGülü @offensive

* 14 - 20 Mart 2022 haftası baz alınmıştır.

PRIME TIME ABC1

SIRAKANALİZLENME ORANI
1TV813,06
2ATV9,75
3KANAL D9,18
4TRT18,80
5SHOW TV7,40
6FOX7,07
7STAR TV3,20
8KANAL 71,90

GÜNDÜZ KUŞAĞI (OPT) ABC1

SIRAKANALİZLENME ORANI
1ATV12,89
2FOX7,23
3KANAL D6,29
4SHOW TV5,90
5STAR TV4,54
6TV84,09
7TRT13,70
8KANAL 72,75

ETIKET

Selena tutmasaydı ver yansın ederdi. :A

Yazıyı gayet güzel okumuş. :A
fox (now) un sahibi Rupert Murdoch amcam 94 yaşına gelince ölmeden mirasımı paylaştırayım ölünce kavga çıkmasın demiş; her şeyi bir oğluna bırakınca diğer 3 çocuğu dava açmış 3'üne de 1.1 milyar dolar vermiş mahkeme; 20 milyar dolar da Rupert amcamın mirası bıraktığı oğlunda kalmış ; bir önceki eşinden olan 2 küçük kızı henüz ünide olduğu için daha olaylara girmemişler ; resmen 5 sezonluk dizi çıkacak adam ölünce :A:A

Ekran Resmi 2025-09-12 14.31.58.png

Son düzenleme:
fox un sahibi Rupert Murdoch amcam 94 yaşına gelince ölmeden mirasımı paylaştırayım ölünce kavga çıkmasın demiş; her şeyi bir oğluna bırakınca diğer 3 çocuğu dava açmış 3'üne de 1.1 milyar dolar vermiş mahkeme; 20 milyar dolar da Rupert amcamın mirası bıraktığı oğlunda kalmış ; bir önceki eşinden olan 2 küçük kızı henüz ünite olduğu için daha olaylara girmemişler ; resmen 5 sezonluk dizi çıkacak adam ölünce :A:A
sjsjgjgjf bu nasıl paylaştırmak rahmetli babaannem de hep amcama vermişti böyle :A :A :A

fox (now) un sahibi Rupert Murdoch amcam 94 yaşına gelince ölmeden mirasımı paylaştırayım ölünce kavga çıkmasın demiş; her şeyi bir oğluna bırakınca diğer 3 çocuğu dava açmış 3'üne de 1.1 milyar dolar vermiş mahkeme; 20 milyar dolar da Rupert amcamın mirası bıraktığı oğlunda kalmış ; bir önceki eşinden olan 2 küçük kızı henüz ünide olduğu için daha olaylara girmemişler ; resmen 5 sezonluk dizi çıkacak adam ölünce :A:A

Ekli dosyayı görüntüle 137049
Yatacak yeri yok. .ss

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx