Aaa kim düşürecek bu oğlan gitti.![]()
Tırnağımın ucu kadar bile umrumda değil.![]()
Sizin yalanları görünce forumdakiler
Aaa kim düşürecek bu oğlan gitti.![]()
Tırnağımın ucu kadar bile umrumda değil.![]()
Sizin yalanları görünce forumdakiler
Fatih bu tipsizi haşat eder.Sizin yalanları görünce forumdakiler@Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @offensive @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam
fatik boynuzlanmışFatih bu tipsizi haşat eder.![]()
Fatih'i Firaz ile aldatmak? Vizyonsuzlukta çığır açtı ecünnü.fatik boynuzlanmışsonunda inş. atlar da teper senin oğlanı
doğa kapmasa başkası kapacakmışFatih'i Firaz ile aldatmak? Vizyonsuzlukta çığır açtı ecünnü.![]()
Kapan kapsın at hırsızını!!!doğa kapmasa başkası kapacakmış
neyse fatikk de artık yeni gelen asudenin akrabası ile teselli bulsun![]()
Hararetli rüyalar gördün demekKapan kapsın at hırsızını!!!
Benimle teselli buluyor.![]()
Yanımda şuan nazarın değer diye foto atamıyorum.Hararetli rüyalar gördün demek![]()
Bulur belasını yakında merak etme.İnanmam bak ; doğa hem dizide hem gerçek hayatta kudurmuş kanıtı da var senin yok
Ekli dosyayı görüntüle 137012
MASADAYIZ.![]()
Fatih'i Firaz ile aldatmak? Vizyonsuzlukta çığır açtı ecünnü.![]()
onlar haklı çıktıDizinin sadece son kısmına baktım. Güzel bir şarkı eklemişler bi deFragmanda berbat
Eğer reytinglerde artış olmazsa Işıl’ın hikayesi kısa zamanda patlak verir. İlk onun hikayesi bitecektir. Diziye katkısı olan bir isim değil.
Doğa ve Firaz olayıda reytinglere göre başka tarafa evrilebilir. Bu gidişle bu dizide Çimen ve Fatih yapılır. Diziye artık geri dönüşü olmayan hamleler yapılmış.
Yeni fragmanda anladığım kadarı ile ilerde Nursema - Firaz’ın bebekleri olacak. Bu vesile ile Doğa ve Firaz birbirinden uzaklaşır ama belli bir süre sonra yine patlak verir.
Dizide başörtülü oyuncular pek kalmadı artık![]()
Aaa yuh ayol kahin mi bunlar nedir. 😱
Doğa yalan dolanda seni solluyorAaa yuh ayol kahin mi bunlar nedir. 😱
Ben yalan konuşmam ki sollasın.
binlerce mesajın var inkar ettiğinBen yalan konuşmam ki sollasın.Ha bak seni solluyor olabilir.
![]()
Senin iftiralarını kabul edecek değilim elbette inkar edeceğim safoz.binlerce mesajın var inkar ettiğin
ay neyse fatikten öğrenmiştir bu işlerde yalanı dolanı![]()
Aaaa en iyisi @Yakamoz-Asi yi öldürelim ahirette alev ile takılsınSenin iftiralarını kabul edecek değilim elbette inkar edeceğim safoz.![]()