Aynadaki Yabancı - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,161
Puanı
1,060
0

ATV'nin yeni dizisi Aynadaki Yabancı'nın fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Simay Barlas, Onur Tuna, Caner Topçu ve Asuman Dabak'ın paylaştığı yapım, kızıyla beraber kaçmaya çalışırken büyük bir bedel ödeyen Azra'nın yüzünü değiştirip başka biri olarak geri dönmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Aynadaki Yabancı, yakında ATV'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Yüz değiştirme olayı aklıma Kadın İsterse’yi getirdi. :A Tanıtım fena değil ama tutması zor bence.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
E bu bildiğin Eve Dönüş dizisi olmuş. Tamda yeniden izlediğim bu dönemde benzer tema gelmesi tesadüf :A
Kötü koca, kız çocuğu ve yüz değiştirme. İki dizideki anne ve kızın yeni yüzü ile ilk karşılaşmalarıda benzemiş.
------

Eve Dönüş dizisi vardı ATV'nin onun benzeri olmuş. :A
Sende zamanında yazmışsın :A konusunu araştırırken buldum yorumunu. Demek o diziyi izlemişliğin var.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
E bu bildiğin Eve Dönüş dizisi olmuş. Tamda yeniden izlediğim bu dönemde benzer tema gelmesi tesadüf :A
Kötü koca, kız çocuğu ve yüz değiştirme. İki dizideki anne ve kızın yeni yüzü ile ilk karşılaşmalarıda benzemiş.
------

Sende zamanında yazmışsın :A konusunu araştırırken buldum yorumunu. Demek o diziyi izlemişliğin var.
İlk birkaç bölümüne bakmıştım devamı gelmemişti oradan hatırlıyorum. İlk bölümde daha konuya giriş yapmışlardı diye hatırlıyorum. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
İlk birkaç bölümüne bakmıştım devamı gelmemişti oradan hatırlıyorum. İlk bölümde daha konuya giriş yapmışlardı diye hatırlıyorum. :A
Geçenlerde bir video görüp baştan izledim. Zamanındada severek izliyordum.
Aynen hızlı bir giriş yapılmıştı. Orda üvey kardeşi diyerek teyzesi olarak kızına yaklaşmıştı.
Onur Tuna’da bununla ikidir yüz değiştirme dizisinde oynuyor :A
Eve Dönüş dizisinde koca karakteri karısını aldatıp “öldürmüştü”. Burada öyle extrem bir şey yoksa senaristler dizinin finalinde bunları yine bir araya getirir gibi. Caner Topçu ile benimsenmeyebilir izleyiciler tarafından.

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Geçenlerde bir video görüp baştan izledim. Zamanındada severek izliyordum.
Aynen hızlı bir giriş yapılmıştı. Orda üvey kardeşi diyerek teyzesi olarak kızına yaklaşmıştı.
Onur Tuna’da bununla ikidir yüz değiştirme dizisinde oynuyor :A
Eve Dönüş dizisinde koca karakteri karısını aldatıp “öldürmüştü”. Burada öyle extrem bir şey yoksa senaristler dizinin finalinde bunları yine bir araya getirir gibi. Caner Topçu ile benimsenmeyebilir izleyiciler tarafından.
Diğer oğlan çok sönük zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
merakla beklediğim bir proje konusu ve fragmanı gayet iyi.

@serhatt caner topçu var :love1: sevdiğinizi okumuştum bir başlıkta.yalnız simay barlas caner topçunun yanına olmamış .azra karekterini sema hanım iyi oynamış fragmanda yüz değiştirme olmadan önceki kadın oyuncu.bu arada hangi gün yayınlanacak bir bilginiz var mı?