ATV'nin Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı! | 2025-2026

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    atv

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
1200px-Atv_logo_2010.svg.png

ATV'nin 2025-2026 sezonu tanıtımı yayınlandı!

'Kuruluş: Orhan', 'Gözleri KaraDeniz', 'Can Borcu', 'Aşk ve Gözyaşı', 'Aynadaki Yabancı', 'A.B.İ.' dizileriyle yeni sezona girecek olan kanalın tanıtımında Kenan İmirzalıoğlu, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Hande Erçel, Barış Arduç, Onur Tuna, Simay Barlas, Caner Topçu, Halit Özgür Sarı, Özge Yağız, Bülent İnal, Ebru Özkan, Mine Tugay, Cüneyt Mete ve program yüzleri kamera karşısına geçti.

Son düzenleme:
Ben pek sevemedim çok monoton olmuş. Now'un en azından konsepti vardı. Ama şu da var bu sezon tanıtım yayınlayan tek kanal ve tebrik edilesi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çok beğenmedim. Kenan ve Afra’yı da birlikte çekmemişler hiç.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Her yıl stüdyoda ünlüleri salındırma üzerine konsept yapıyorlar ama sürekli daha da kötüleşiyor arkadaki töre dizisi ağıt müziği ne Allah aşkına. :F NOW elindeki yıldızlar geçidi kadroyla daha iyisini çeker diye bekliyorduk ama onlar da maliyet yüzünden vazgeçmiş resmen meydan bunlara kaldı. :(

Cringe komasına sokup çıkaran 1.5 dakika içindeki belki de tek ilgi çekici taraf (o da magazin meraklıları için) :A

------

Reytingler geçen haftaki gibi devam ederse önce kendileri çekilecek. :A

Her yıl stüdyoda ünlüleri salındırma üzerine konsept yapıyorlar ama sürekli daha da kötüleşiyor arkadaki töre dizisi ağıt müziği ne Allah aşkına. :F NOW elindeki yıldızlar geçidi kadroyla daha iyisini çeker diye bekliyorduk ama onlar da maliyet yüzünden vazgeçmiş resmen meydan bunlara kaldı. :(

Cringe komasına sokup çıkaran 1.5 dakika içindeki belki de tek ilgi çekici taraf (o da magazin meraklıları için) :A

------

Reytingler geçen haftaki gibi devam ederse önce kendileri çekilecek. :A
Madem yıldızlar geçidi kadrosu var çekseydi tanıtım filmini Now. Üç beş dizi hariç final yapacak diziye yatırım yapacağına ve tonlarca dizi alacağına tanıtım filmi çeksin.

Mine’nin botokslar her an kalkıp yürüyecek gibi ne hale getirmiş kendini.