EuroBasket 2025 Tartışma Konusu

Turnuva başlarken madalya beklentim vardı bu maçla birlikte artık kupayı istiyorum. Bence takım da böyle düşünmeye başladı. Ne de olsa elimizde dünyanın en iyi basketbolcusunun üstüne korkmadan gidip onu yenen bir yıldızımız var.

Zaman zaman oyundan koptuk ama mutlaka birisi çıkıp bizi oyunda tuttu. Herkes üzerine düşeni yaptı. Şimdi maç maç gidip o kupayı alma vakti geldi. 4 maç 1 kupa.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şu turnuvada niye bu kadar takım var yarısının seviyesi çok altta. Bence bir ön eleme daha az takım katılması daha iyi olurdu.

Şu turnuvada niye bu kadar takım var yarısının seviyesi çok altta. Bence bir ön eleme daha az takım katılması daha iyi olurdu.
16 takımdı zaten. Daha fazla takım, daha fazla maç, seyirci ve para demek onlara göre. Kalitenin düşmesi çok umurlarında değil.

• Okudum
Reactions: Gerekli24
Beyler siz garantisiniz diye voleybol izliyoruz bak saçma sapan işler yapmayın.

Ne oldu Nurkic bey hani sabah beşte de oynardın? Yürü git şimdi evinde şampiyonluğumuzu izle.

Polonya'nın pota altını rahat deleriz de guardları bize sorun çıkarabilir. Kolay maç olmayacak. En büyük avantajımız onlardan bir gün fazla dinlenmiş olacağız.

Fransa da gitti. O da güçlü ekiplerdendi. Wembanyama gibi genç süper bir basketçileri yoktu bu turnuvada ama yine de Gürcistan karşısında elenmeleri beklenmedik bir sonuçtu.

Fransa da gitti. O da güçlü ekiplerdendi. Wembanyama gibi genç süper bir basketçileri yoktu bu turnuvada ama yine de Gürcistan karşısında elenmeleri beklenmedik bir sonuçtu.
Şimdi elenmese sonraki turda elenirdi. Fransa bu turnuvada güçlü değildi.

Oyuna biraz sorunlu girdik ama ritmimizi bulunca seviyemizin altında olduklarını gösterdik. Çok da akıllı oynuyoruz. Belkide turnuvada en iyi savunma yaptığımız maç olabilir. 100 puanı aşabiliriz.

Özellikle 2. çeyrekte ve 3. çeyreğin başında çok iyi oynayıp farkı açtık devamında fark erimeye başlasa da Larkin ve 2 art arda gelen üçlükle maçı tamamen kopardık.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam