Bu başlık altında aklınıza gelebilecek her şeyin yıldönüm hatırlatmalarını paylaşabilirsiniz.
Kısacası Tarihte bugün ne olmuştu?
yok teşekkür ederim ben profilden devam edeceğim@ömer karataş tam sana uygun bir konu açtım. Profil yerine burada paylaşabilirsin paylaşımlarını
Aaa buradada paylaş o zaman. Ziyaretçiler faydalansın. Senin paylaşımlarından dolayı üye olup yorum yazacak isimler olur belki. Bu konuyu açmada ilham kaynağım sendinyok teşekkür ederim ben profilden devam edeceğim![]()
![]()
yok ben alıştığım gibi devam edeceğimAaa buradada paylaş o zaman. Ziyaretçiler faydalansın. Senin paylaşımlarından dolayı üye olup yorum yazacak isimler olur belki. Bu konuyu açmada ilham kaynağım sendin![]()
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara @Gerekli24Bundan 23 yıl önce forumun Gerekli24 adlı üyesi dünyaya geldi.
Ve benim şu an Kuzey Makedonya'da olmam 🥰Kuzey Makedonya bağımsızlığını ilan etti.
8 Eylül
doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallahBundan 23 yıl önce forumun Gerekli24 adlı üyesi dünyaya geldi.
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara @Gerekli24
Ve benim şu an Kuzey Makedonya'da olmam 🥰
Harika bir tesadüf oldu, çünkü tarihi bilmiyordum.
Ohri şehrindeyim, yürüyüşe çıktım şimdi ve yolda herkese küçük Kuzey Makedonya bayrakları 🇲🇰 dağıtıyorlar![]()
Teşekkürler dilekleriniz için.doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelereBundan 23 yıl önce forumun Gerekli24 adlı üyesi dünyaya geldi.
Nice sağlıklı ve huzurlu yaşlaraBundan 23 yıl önce forumun Gerekli24 adlı üyesi dünyaya geldi.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere![]()
TeşekkürlerNice sağlıklı ve huzurlu yaşlara
Seneye artık yaşın ve kullanıcı adın uyumlu olur![]()