2025 Ağustos Ayının En Favori Üyesi - Angelica

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,218
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Angelica , 2025 Ağustos Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @offensive ve @Damien Duff arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.
Katılımınız için teşekkürler…

• Beğendim
Reactions: Angelica
2012 den beri ilk finalim Tuttuğum takım Fenerbahçe gibi sürekli ön elemede eleniyordum @Bully
Ben senin kazanmanı istemiştim ama böyle devam edersen kazanırsın illa ki. Ön eleme lanetini kırıp finale çıktın sonunda, şampiyonluk da gelir illa ki

@cokiyitvci de uzun süre şampiyonluğu bekledi ve başardı. Sen de başaracaksındır.

@Angelica tebrikler. Kazanmış olman şaşırtmadı :A
@offensive çok yakındın ama olmadı. İnşallah diğer ay aday olma kriterinde olup bu kez kazanma durumun olur :bhr:

@Damien Duff senide tebrik ederim. İlk kez finalist olma şansın oldu. Umarım sende etiketi alma şansına ulaşırsın.

@Angelica tebrikler abla :Z Biraz geçmişe gittim ve bu 4. şampiyonluğun olmuş, maşallah :A Daha nice başarılara :A

Final başarınızdan ötürü sizlere de tebrikler :D @offensive @Damien Duff

Emeklerine sağlık :Z @Dosi
26 oy ile rekoru kırmış olduk Mart ayından bu yana, hem de aktifliğin az olduğu bir dönemde :Z

@Angelica tebrikler. Kazanmış olman şaşırtmadı :A
@offensive çok yakındın ama olmadı. İnşallah diğer ay aday olma kriterinde olup bu kez kazanma durumun olur :bhr:

@Damien Duff senide tebrik ederim. İlk kez finalist olma şansın oldu. Umarım sende etiketi alma şansına ulaşırsın.

26 oy ile rekoru kırmış olduk Mart ayından bu yana, hem de aktiflipin az olduğu bir dönemde :Z
Cidden aktifliğin bu kadar az olduğu bir dönemde oy rekoru kırıldı :Z 30 bile olurmuş birkaç üye daha olsa :A Sevindirici oldu valla bu 26 oy :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Angelica tebrikler abla :Z Biraz geçmişe gittim ve bu 4. şampiyonluğun olmuş, maşallah :A Daha nice başarılara :A

Final başarınızdan ötürü sizlere de tebrikler :D @offensive @Damien Duff

Emeklerine sağlık :Z @Dosi
4 kere olmuş mu hiç farkında değilim hw😂sağol canım benim tşk ederim

Tebrikler gıııu ödül olarak huzurevine gönderiyoruz seni :A
Beğenmiyordun kazandım bakk çatla :A
------

Oy veren herkese çok teşekkür ederim ☺️🙏

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx