Ben tek başıma zirvedeyim, bir erkeğe ihtiyacım yok bu acizler gibi.
Ben tek başıma zirvedeyim, bir erkeğe ihtiyacım yok bu acizler gibi.
Senin dürüstlük seviyesiBen tek başıma zirvedeyim, bir erkeğe ihtiyacım yok bu acizler gibi.![]()
Benim evlenememe sebebim açık nanik sana.
Evet şunlar gibi ailelerden erkek bulamamanBenim evlenememe sebebim açık nanik sana.![]()
Senin hayal dünyanda öyle olabilir.
Yeni rota oluşturmulsın gerçi bu 25 yaşında sana genç kaçıyorSenin hayal dünyanda öyle olabilir.![]()
Sümüğümü bile atmam.Yeni rota oluşturmulsın gerçi bu 25 yaşında sana genç kaçıyor
Hayranları da kendi gibiSümüğümü bile atmam.![]()
Dön artık…
Sümüğümü bile atmam.![]()
Neymarı beğenmeyen serhat için rota yeniden oluşturuşuyorN'olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz![]()
![]()
![]()
Tuba valla bu adamla olmaz, gel benimle evlen
![]()
Neymar'ı beğenmediğimi hiçbir zaman söylemedim. HAYATIN DÜMEN ÜZERİNE YA.Neymarı beğenmeyen serhat için rota yeniden oluşturuşuyor
@Bully @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @cookies @RüzgarGülü @12.Adam
Kız sen ve Çiğdem ablan zenci,Latin ve çekik gözlüleri dışlamıştınız be 😱Neymar'ı beğenmediğimi hiçbir zaman söylemedim. HAYATIN DÜMEN ÜZERİNE YA.
Bu adam ne Zenci ne de çekik gözlü.Kız sen ve Çiğdem ablan zenci,Latin ve çekik gözlüleri dışlamıştınız be 😱
Bu kadar inandım bu mesajına
Sümüğümü bile atmam.![]()
Hazır boşanmışken yeni sezonu çekmelilerN'olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz![]()
![]()
![]()
Tuba valla bu adamla olmaz, gel benimle evlen
![]()
Hazır boşanmışken yeni sezonu çekmelilerkader ve Burak hariç hepsi gelir zaten işsiz güçsüzler
@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
@cookies @offensive @Aserat @Bully @12.Adam
Rahmetsiz Çiğdem ablam bu teklifleri kaçırmazdı
Aaaa olaya gel. 😱Rahmetsiz Çiğdem ablam bu teklifleri kaçırmazdı@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @12.Adam
Anası da bu da ne açıklama meraklısıymışAaaa olaya gel. 😱