Bunu diyenlerin hepsi forumu bıraktı o yüzden avucunu yala ve forumu bırakmadan son günlerini iyi geçir.PARLAKLAR ELBET BİE GÜN YOK OLUCAK ECÜNNÜLER PRENSESLER BURAYI ELE GEÇİRCEK CANIM 😂
Bunu diyenlerin hepsi forumu bıraktı o yüzden avucunu yala ve forumu bırakmadan son günlerini iyi geçir.PARLAKLAR ELBET BİE GÜN YOK OLUCAK ECÜNNÜLER PRENSESLER BURAYI ELE GEÇİRCEK CANIM 😂
Geri dönmelerini bekliyorumBunu diyenlerin hepsi forumu bıraktı o yüzden avucunu yala ve forumu bırakmadan son günlerini iyi geçir.![]()
Onlar dönmeyecek sen gideceksin yanlarına. .ssGeri dönmelerini bekliyorum![]()
Bırakamam şu an forumu daha işlerim var sonra bakarız 😂Onlar dönmeyecek sen gideceksin yanlarına. .ss
BUnu böyle söyleyipde forumu sen bırakmaBunu diyenlerin hepsi forumu bıraktı o yüzden avucunu yala ve forumu bırakmadan son günlerini iyi geçir.![]()
Sen kendi işine bak.BUnu böyle söyleyipde forumu sen bırakma![]()
Güncel zaten yeniden gündeme geldi diziBöyle bir haberi yeni gördüm güncel sandım şaşırmıştım üzdü.
Öyleyse hadi bakalım farklı güzel bir iş çıkarsa bakarız...Güncel zaten yeniden gündeme geldi dizi
Hudutsuz Sevda'nın devamı olan 'Halo' yerine bu dizi yapılcak.Öyleyse hadi bakalım farklı güzel bir iş çıkarsa bakarız...
Yine ismi yazmaz ama kendi de varRaci Şaşmaz ? @Alemdar
Umarım adı gibi güzel bir dizi olur. Aşkın gölgesinde olmasın da yineHudutsuz Sevda devri kapandı, bitti.
Yeni dizi 'Yeraltı' için çalışmalar başlandı. Ekim ayına planlanlanıyor. Deniz Can Aktaş ile devam edilecek. NOW ile bu hafta son kararlar alınacak.
Daha önce bu konuyla ilgilenenlere@serhatt @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @mesmeso @Gizmen @ahmetbey @Polat Şaşmaz @12.Adam @cokiyitvci