Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | Süper Lig 25-26 Sezonu | 4. Hafta Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
alanya-bjk-anons.jpg

Hafta içinde Lausanne karşısında aldığı yenildi ile Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş lige Alanyaspor deplasmanıyla geri dönüyor. Lausanne maçının ardından Beşiktaş'ta teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yollar ayılırken göreve Sergen Yalçın getirildi.

Alanya Oba Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak maçı beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edebilirsiniz. Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

İlk 11’ler

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergonaj, Lima, Aliti, Ümit, Yusuf, Makouta, Maestro, İbrahim, Ui-Jo, Ogundu

Beşiktaş: Mert, Svensson, Djalo, Uduokhai, Jurasek, Ndidi, Kartal Kayra, Orkun, Muçi, Rafa Silva, Abraham

Sergen kötü bir başlangıç yaptı, bu kadroyla işi zor.

Sergen kötü bir başlangıç yaptı, bu kadroyla işi zor.
Olenin de işi zordu Lozan Alanya'dan iyi takım sorun kadro planlaması ve başkanda ama bu hamle ile Beşiktaş'ın 2 3 yılı daha geriye gitti. Olenin arkasında durulsaydın pres oyunu ile kanatlar gelince gayet yarışmacı oyun oynatirdi. Şimdi daha da geriye gideceğiz yeni hoca yeni oyun kadroda mevcut oyuncular sudan çıkmış balık gibi oldu onlar da geriye gidecek. Sergen gittiği zaman başkanı da gönderecek. Esas suçlu başkan.

• Beğendim
Reactions: Bully
Olenin de işi zordu Lozan Alanya'dan iyi takım sorun kadro planlaması ve başkanda ama bu hamle ile Beşiktaş'ın 2 3 yılı daha geriye gitti. Olenin arkasında durulsaydın pres oyunu ile kanatlar gelince gayet yarışmacı oyun oynatirdi. Şimdi daha da geriye gideceğiz yeni hoca yeni oyun kadroda mevcut oyuncular sudan çıkmış balık gibi oldu onlar da geriye gidecek. Sergen gittiği zaman başkanı da gönderecek. Esas suçlu başkan.
Herkes unutuyor ama ben hatırlatayım. 2 genç aldı BJK ve 8.5 Milyon Euro bonservis bedeli verdi. Bunlardan biri hiç oynamadı, diğeri kiralık mı gidecek yada bonservis ile mi gidecek belli değil. Bir proje ile başlayıp kasada ki 8.5 milyonu projeden ayrı bir plana yatırarak aslında Serdal Adalı sonunun başlangıcını başlattı.

Herkes unutuyor ama ben hatırlatayım. 2 genç aldı BJK ve 8.5 Milyon Euro bonservis bedeli verdi. Bunlardan biri hiç oynamadı, diğeri kiralık mı gidecek yada bonservis ile mi gidecek belli değil. Bir proje ile başlayıp kasada ki 8.5 milyonu projeden ayrı bir plana yatırarak aslında Serdal Adalı sonunun başlangıcını başlattı.
Arroyoyu yine zarar etmeden çıkacağız gibi bu tarz isimler her türlü fazla zarar ettirmez olmasa bile yeter ki plan program yap ve bunun arkasında dur, başkan sosyal medyanın dediğini yapan kendi dediklerinin arkasında duramayan biri maalesef o da enkaz bırakıp gidecek büyük ihitmalle bu dönem gelen isimler kötü değil ama şu ortamda geri gidecekler. Rafa'yı Sergen ile görün nasıl geri gidecek iyice. Kendi 1.5 sene süre istedi Dortmundun yıllardı olan scout şefini getirdi. Planlama diye Solkjakaer getirdi. Sonra medyada hazırlık maçlarından ta hocayı yeme başladı. İyi oynadığımız Eyüp maçında bile eleştirildi. Başkan transferler sonrası görün bir de hocayı hazırlık maçlarından hoca mı gönderteceksiniz bana dedi. Sonra giti kendi önemsemdiğini de beyan ettiği Avrupa'dan elenince hocayı kovdu ama artık kalkanı yok. Sergen yapamazsa ikisi de gider ki kumpasla gelen iyi gideceğini sanmıyorum.

• Okudum
Reactions: TenTen
Ligden düssün bu takim, cidden yani, nedir bu ya.
Düşürmezler o da şampiyonluk yarışına bağlı Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk yarışına girerse Galatasaray şampiyon olsun diye düşürebilirler Buna Trabzon’da dahil Trabzon’un şampiyon olması halinde düşebilir Fenerbahçe şampiyon olursa düşmez Beşiktaş

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi