Fenerbahçe 0-0 Benfica | UEFA Şampiyonlar Ligi - Play-Off Turu | İlk Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Fenerbahçe kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Mourinho futbol defterini kapatma vaktine geliyor. Bu kadar kötü futbol oynatılmaz.

Oosterwolde çok kötü kalpli ve kötü karakterli bir insan. Başına ne gelse hakediyor bu iğrenç zihniyetle.

Kötü oynamadık keşke gol olsaydı. Pozisyon kıtlığı var ama birebirdeki performanslarda artış var bu da takım ilerleyen zamanlarda oturunca oyun iyileşecek demektir seyir zevki gitgide artar. Zevksiz bir maç oldu. İkinci yarı son dakikalar harici pek Ümit vermedi. Hala Umut var.

Kötü oynamadık keşke gol olsaydı. Pozisyon kıtlığı var ama birebirdeki performanslarda artış var bu da takım ilerleyen zamanlarda oturunca oyun iyileşecek demektir seyir zevki gitgide artar. Zevksiz bir maç oldu. İkinci yarı son dakikalar harici pek Ümit vermedi. Hala Umut var.
O attığımız gol ofsayt oldu ben Talisca’ nın vurduğu top çizgiyi geçti gibi geldi
Bence o yüzden o çizgi kamerasına ne olduysa onu anlayamadım @12.Adam
sanki Pasha restaurant sadece Kuzey Kıbrıs’ta var İrlanda’da var @RüzgarGülü

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Bu ara tahminde epey başarılıyım. :A
Umarım Lise zamanında yaptığım Teknik direktörlüğümde imkansızı becerdim Portekiz’de Mourinho ve Fenerbahçe Portekiz’de becermeli bunu Belki Benfica’nın serisi bozulur orda çünkü Fenerbahçe’nin başkanı Ali koç var Benfica’ya iç sahada yenilmezlik serimizi koruduk deplasmanda hep Benfica yendi @bazinga