Fav10 Sürprizi

Tanımayan bir nesil yetişiyor malesef :F

@Yakamoz-Asi @12.Adam felan orda olsa mağazayı acil duruma alır herkesi çıkarırdı. Lopez hanım gelmiş :F

Sen ne diyorsun, valla o kapidan iceri almayan elemani da falakaya yatirirdim Lopez'in önünde. Magazanin 1 kilometre etrafina kimseyi yaklastirmaz, Lopez icin elimden gelenin fazlasini yapardim. :A :A :A

Tanımayan bir nesil yetişiyor malesef :F

@Yakamoz-Asi @12.Adam felan orda olsa mağazayı acil duruma alır herkesi çıkarırdı. Lopez hanım gelmiş :F

Sen ne diyorsun, valla o kapidan iceri almayan elemani da falakaya yatirirdim Lopez'in önünde. Magazanin 1 kilometre etrafina kimseyi yaklastirmaz, Lopez icin elimden gelenin fazlasini yapardim. :A :A :A
aaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱

Edit : mesajları paylaşma diyen Gülsüm Aliymiş yani hem mesajı at hem paylaşma de resmen amatörlük :F
😱 @Dosi @Angelica @ozmoturk @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @Bully

Son düzenleme:
aaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱

Edit : mesajları paylaşma diyen Gülsüm Aliymiş yani hem mesajı at hem paylaşma de resmen amatörlük :F
😱 @Dosi @Angelica @ozmoturk @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @Bully

Gx7L7tkWsAAPTSt

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yaşlı olunca daha çok deneyimlidir hayat hakkında ondan konuşurlar. Millet ne boş şey yazıyor yok ne konuşuyorlarmis :D

60 yaşında Helal Oktay bey derim ben :D

Onlar da konuşmuyorlar zaten, baksana adamın bezmişliğine. :A

Bir insan kendine bunu neden yapar ? Güzelliğini çirkinleştirmiş. :A
Bülent halam ve dinozor Ajda teyze işte kaos gibi kaos :A:A :oley: @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @Angelica

Forum İstatistikleri

Konular
176,078
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor