Tanımayan bir nesil yetişiyor malesef
@Yakamoz-Asi @12.Adam felan orda olsa mağazayı acil duruma alır herkesi çıkarırdı. Lopez hanım gelmiş![]()
Sen ne diyorsun, valla o kapidan iceri almayan elemani da falakaya yatirirdim Lopez'in önünde. Magazanin 1 kilometre etrafina kimseyi yaklastirmaz, Lopez icin elimden gelenin fazlasini yapardim.![]()
![]()
![]()
@Yakamoz-Asi @12.Adam felan orda olsa mağazayı acil duruma alır herkesi çıkarırdı. Lopez hanım gelmiş![]()
aaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱Sen ne diyorsun, valla o kapidan iceri almayan elemani da falakaya yatirirdim Lopez'in önünde. Magazanin 1 kilometre etrafina kimseyi yaklastirmaz, Lopez icin elimden gelenin fazlasini yapardim.![]()
![]()
![]()
aaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱
Edit : mesajları paylaşma diyen Gülsüm Aliymiş yani hem mesajı at hem paylaşma de resmen amatörlük
😱 @Dosi @Angelica @ozmoturk @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @Bully
Gerçek değildir. 😱aaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱
Edit : mesajları paylaşma diyen Gülsüm Aliymiş yani hem mesajı at hem paylaşma de resmen amatörlük
bu berk oğlan her 5-6 senede bir skandalla gündeme gelecek anlaşılanGerçek değildir. 😱
Tamam da yeni işe girmiş işte niye anlamıyorsun. Aşk evlilik felan nedir yeni iş önemliaaaaa bu hareketleri @serhatt tan bekliyorduk gülsüm ali den gelmiş 😱
Gerçek değildir. 😱
buyrun yorumlaraTamam da yeni işe girmiş işte niye anlamıyorsun. Aşk evlilik felan nedir yeni iş önemli![]()
Yaşlı olunca daha çok deneyimlidir hayat hakkında ondan konuşurlar. Millet ne boş şey yazıyor yok ne konuşuyorlarmis
Onlar da konuşmuyorlar zaten, baksana adamın bezmişliğine.
Sen daha çok yakışırsın yanınaOnlar da konuşmuyorlar zaten, baksana adamın bezmişliğine.![]()
Sen daha çok yakışırsın yanına![]()
Bir insan kendine bunu neden yapar ? Güzelliğini çirkinleştirmiş.
Yaşlı olunca daha çok deneyimlidir hayat hakkında ondan konuşurlar. Millet ne boş şey yazıyor yok ne konuşuyorlarmis
60 yaşında Helal Oktay bey derim ben![]()
Onlar da konuşmuyorlar zaten, baksana adamın bezmişliğine.![]()
Bülent halam ve dinozor Ajda teyze işte kaos gibi kaosBir insan kendine bunu neden yapar ? Güzelliğini çirkinleştirmiş.![]()
Son zamanlarda ne çok dedikodu dönüyor. Hızlarına yetişemiyorumBülent halam ve dinozor Ajda teyze işte kaos gibi kaos![]()
@Dosi @mrt-06 @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @Angelica
Aaa bu kaosa beni niye etiketlemedin?Bülent halam ve dinozor Ajda teyze işte kaos gibi kaos![]()
Hiç ilgimi çekmiyor bu içi geçmişler.Bülent halam ve dinozor Ajda teyze işte kaos gibi kaos![]()