Hem tatlı hem sempatik hem daş.
Hem tatlı hem sempatik hem daş.
Bodrum emniyet amirisin senaryomda karanlık çete seninde peşinde @xemrexxx
Ne programı kız bu?
Hırvatistan’ın biri bizi gözetliyoru sanırımNe programı kız bu?
İrlanda’da covid aşısı olsa @xemrexxx 6 ay okula uyuya uyuya gider adamlar bütün virüslerin mrnasını koydukları için olmamış pandemiler olmuş pandemiler olmuş ve olmamış endemikler ben 2 hafta uyuya uyuya gittim çünkü adamlar bütün sıvıyı basıyor Türkiye gibi damla damla basmıyorlar @xemrexxx @Bully @HollyDemon ☾☆Hırvatistan’ın biri bizi gözetliyoru sanırım
Neyse erkeklerde ne bulunuyor buyur anlatoğlan merak etmiş
@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
Anlatsam roman olur.Hırvatistan’ın biri bizi gözetliyoru sanırım
Neyse erkeklerde ne bulunuyor buyur anlatoğlan merak etmiş
@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
adı da grinin 50 donu olur5Anlatsam roman olur.![]()
Yakında ana haberlere de konu olursun ; ülkemiz seni tanımaya başladı
Çok basic bir olay abartmaya gerek yok.Yakında ana haberlere de konu olursun ; ülkemiz seni tanımaya başladı
Ayol den de tip de tip diye her gün yalan atıyon bir şey diyor muyuz bak bir Bülent halam gibi dürüst olamadın gelmiş hadden bahsediyonSana da ben bildiriyorum sürekli ama arsız olduğun için etki etmiyor.![]()
Tatlım senin gibi yalan ve iftira ile işim olmaz. Tip diyorsam tiptir gerisi teferruat.Ayol den de tip de tip diye her gün yalan atıyon bir şey diyor muyuz bak bir Bülent halam gibi dürüst olamadın gelmiş hadden bahsediyon
By çarpığa başka birşey yapmak gerekiyor.Sana da ben bildiriyorum sürekli ama arsız olduğun için etki etmiyor.![]()
Ölmesi gerekiyor onun.By çarpığa başka birşey yapmak gerekiyor.![]()
Tatlım senin gibi yalan ve iftira ile işim olmaz. Tip diyorsam tiptir gerisi teferruat.![]()