RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Öyle kumar iddaa felan işim olmaz bilmiyorum malesef 🤓✌️@RüzgarGülü , reis İDDAA da Santrafor diye milli piyango nun oyunu varmış biliyor muydun ?
Öyle kumar iddaa felan işim olmaz bilmiyorum malesef 🤓✌️@RüzgarGülü , reis İDDAA da Santrafor diye milli piyango nun oyunu varmış biliyor muydun ?
Yalan…….Öyle kumar iddaa felan işim olmaz bilmiyorum malesef 🤓✌️
Kapatmasaydın yanmıştınGüzel önlem almışsın
![]()
biri sana aliskin digeri senin agzinin payini veren biri. Vicdanim rahat
ayrica ben tek takilmayi severim. Haliyle önceligim kendim![]()
Ellerine sağlık. Hoş geldin.![]()
Serhatın kedisi bulunduYalan…….Kuyruklu hem de….
Kediye bırakmam...
Akıllı bacım.
😱🤯😱😶🌫️🤯@Yakamoz-Asi üniversitede zamanındaki reklam filmi yönetmeni dersi öğretmeni Çikolata reklamı yazarken sloganı yazdım Çikolata aşktır Çikolata verir kız ona aşık olur saplantılı aşıkta daha bitmedi der o benim olacak der öğretmen dudaktan öpüşme sahnesi istedi reklamda oynayacak kız ve erkeğin sevgilisi vardı bende sansürledim birde çikolata enerji öpüşerek yuvarlanacaklardı aynısını red Bull reklamındada istedi gece gece döndüm eve iki oyuncu seçilen öğrenci olan kız ve erkeğin sevgilisi var diye yapamadı her türlü ucu açık bitti reklam @Yakamoz-Asi
İnş.seni görmez. Bu durumdaAkıllı bacım.![]()
Beni görmesi onun hayrına olur.
İrlanda dizileri çok güzel şu anda dini konular gündemde ama ben içine intikam ve dram koyuyorum birde 2021 de yılında tuzak kuran düşman Cemre ve Ali Ozan müdüre ikisi aynı evde yatıyor ama ikisi yanlışlıkla tek kişilik yatakta tek yastıkla beraber uyuyorlar birde sarmaş dolaş şeklinde çünkü içine evin bayıltıcı gaz attılar Tam Cemre eski nişanlısıyla barıştığı zaman bu tuzağa düşüyor çünkü meyve suyundan sarhoş oluyor içinde İrlanda’nın meşhur içeceği ile değiştirmiş ortalık böyle tuzaktan kaynaklı karışacak ihraç edilen çevik kuvvet dinimizdeki inançla modernliği özellikleri Avrupalı yaşayanları o yüzden senaryomda böyle olaylar olduğu için Dram ve tehdit ve ikiz kardeş düşmanlar koyuyorum iki
Aaaaa artık açık açık aranıyorlar 😱Beni görmesi onun hayrına olur.![]()
Beni alsın bu cendereden...
Anlamadım@Dosi , Ülke puanı konuma yaptığın gibi etiket istiyorsun değil mi?![]()