kız sen de seni kocaya vermiyorlar diye @serhatt @Bully @Yakamoz-Asi yi böyle dövmüştünÖzel hayat beni ilgilendirmiyor
kız sen de seni kocaya vermiyorlar diye @serhatt @Bully @Yakamoz-Asi yi böyle dövmüştünÖzel hayat beni ilgilendirmiyor
kız sen de seni kocaya vermiyorlar diye @serhatt @Bully @Yakamoz-Asi yi böyle dövmüştünartık nasıl bir kuduruklıksa yaşta

Seni dövmek lazım.kız sen de seni kocaya vermiyorlar diye @serhatt @Bully @Yakamoz-Asi yi böyle dövmüştünartık nasıl bir kuduruklıksa yaşta
Benim böyle yakışıklı kocam var niye döveyim beee@Yakamoz-Asi @serhatt @Bully Ekli dosyayı görüntüle 136108
Dijitalde olmalıydı ve her bölümde farklı bir olay olması lazım birde 23 dakika olması lazımdı @cokiyitvci
Yok hayır senaryo çok kötüydü. Yoksa halen devam ederdi, net.Dijitalde olmalıydı ve her bölümde farklı bir olay olması lazım birde 23 dakika olması lazımdı @cokiyitvci
Sürekli aynı konudan gittiler Pelin Suna Arka Sokaklar ara verdiğinde @cokiyitvciYok hayır senaryo çok kötüydü. Yoksa halen devam ederdi, net.
Pelin ve Suna çok kötü yazıldılar. @Angelica reytingleri onlar düşürdü zaten.Sürekli aynı konudan gittiler Pelin Suna Arka Sokaklar ara verdiğinde @cokiyitvci
Ben ilk başta dijitale yazsalar bu kadar zorlanmazlardır @cokiyitvciPelin ve Suna çok kötü yazıldılar. @Angelica reytingleri onlar düşürdü zaten.![]()
Peki dizi biter bitmez ayrılmaları başrollerin. Çok üzücü idi.Pelini çok uzattılar
Bende üzüldümPeki dizi biter bitmez ayrılmaları başrollerin. Çok üzücü idi.![]()
Bizler fazla hassasız. Millet anında ayrılıp yeni kişi buluyor.Be
Bende üzüldüm
Helal olsun diziye ama cidden hikayesi iyi olsaydı halen devam ederdi.Be
Bende üzüldüm
Dijitalde başlasa gidebilirdi @cokiyitvciHelal olsun diziye ama cidden hikayesi iyi olsaydı halen devam ederdi.
kız senin çeyiz de bu kadar olmuş diyollaBe
Bende üzüldüm
Ablama laf yok.kız senin çeyiz de bu kadar olmuş diyolla@Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @serhatt @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
Tam @Angelica teyzeme uygun bir evAblama laf yok.![]()
Tam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam