'Kıskanmak' Romanı Televizyona Uyarlanıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,285
Puanı
1,060
kiskanmak-dizisi-oyuncu-kadrosunda-kimler-var-nerede-cekiliyor2.webp

Nahid Sırrı Örik'in beğenilen romanı Kıskanmak dizi oluyor!

2009'da Zeki Demirkubuz yönetmenliğinde sinemaya uyarlanan roman, bu sefer Ay Yapım imzalı yeni versiyonuyla NOW ekranlarında olacak. Nadim Güç'ün yöneteceği, Yılmaz Şahin'in kaleme alacağı dizinin başrollerini Özgü Namal (Seniha), Mehmet Günsür (Seniha'nın abisi Halit), Hafsanur Sancaktutan (Halit'in genç eşi Mükerrem) ve Selahattin Paşalı (Mükerrem'in Halit'i aldatacağı Nüzhet) paylaşacak.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan yapım, çirkinliği nedeniyle toplumdan dışlanan Seniha'nın haset, öfke, nefret ve kıskançlık duygularıyla ağabeyinden intikam almaya çalışma hikayesini konu alacak.

Kaynak: ONK Ajans

Kıskanmak.webp

Son düzenleme:
Benim özgün senaryom var giderler kitaptan uyarlama dizi yaparlar Bir de Türkiye’de kıskançlık çok fazla birde o kitabı dizi yapmak güvensizliği artmış olacak Avrupa’da yaşayan Türk kızları Sevgilisi olduğu Erkekleri kıskanıyor sevgilisi olmayan Türk kızlarından
Avrupalı kızlar bile korkuyor Türk erkeklerinden aldatabilirler diye bu kitabı dizi yapmak çok tehlikeli olur isminde hayır yok @xemrexxx @Bully

Böylesine ünlü isimlerin bir araya geleceği yeni dizi konusunun saçma sapan kanal açılışı veya günlük dizi haberleri kadar ilgi görmemesi ilginç. :A Filmi izlemiştim ama kitabından eksik tarafları olduğu söyleniyordu umarım (çoğu kısımda farklılaşacak olmasına rağmen) dizideki hikaye daha kapsamlı olur ve sezona damga vuran bir iş izleriz. Nergis Öztürk'ün harika performansından sonra Özgü Namal'ın ne yapacağını da ayrıca merak ediyorum.

Sezonun en ilgi çeken işlerinden olabilir. Şans verebilirim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,531
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy