olsun 190 küsür bölümün hatrı olsun bir zahmetAma Çağatay bunu geçti reytinglerde sorun orda akıllım![]()
olsun 190 küsür bölümün hatrı olsun bir zahmetAma Çağatay bunu geçti reytinglerde sorun orda akıllım![]()
Yazık bu kadar para verilir mi ya, millet açlıktan ölüyor ben karşıyım bu kadar deli paralar verilmesine.ne var bunda gır Çağatay-kenan hep o paralarda kazanıyor ; demet Özdemir bile 3 milyon alıyormuşyapımcı cimrilik yapmış
![]()
yani eşref rüya abartı olmuş biraz ortalama dizi maliyeti 14 milyonmuş; eşref rüyanınki 23 milyon herhalde Araplara, Latin amerikalılara peşin sattılar ondan devam ediyorYazık bu kadar para verilir mi ya, millet açlıktan ölüyor ben karşıyım bu kadar deli paralar verilmesine.
Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümüyle (totalde 399) 4 reyting alınca OOOOO DEVRİ BİTTİ ama Kuruluş 190 küsürde 5 reyting alınca olsun hatrı var ? Ulan çifte standartınız var ya 😂olsun 190 küsür bölümün hatrı olsun bir zahmet![]()
İkinci sezonda işi zor o zaman.yani eşref rüya abartı olmuş biraz ortalama dizi maliyeti 14 milyonmuş; eşref rüyanınki 23 milyon herhalde Araplara, Latin amerikalılara peşin sattılar ondan devam ediyor![]()
kvp de sülalecek para bekliyorlardı burada tek kişi fark varKurtlar Vadisi Pusu 300. bölümüyle (totalde 399) 4 reyting alınca OOOOO DEVRİ BİTTİ ama Kuruluş 190 küsürde 5 reyting alınca olsun hatrı var ? Ulan çifte standartınız var ya 😂
Estağfirullah o dönem Necati Şaşmaz bölüm başına sadece 200 bin TL alıyordu 😂kvp de sülalecek para bekliyorlardı burada tek kişi fark var![]()
Neden ?Zaten Burak'ın böyle bir dizide 6 sezon oynaması saçma idi.![]()
Ona hiç yakışmamıştı. O Kara Sevda tarzı dizilere uygun.Neden ?
İlk sezonlarda 13-14 alıyordu. Şimdi bu sezon 7 zar zor alıyordu.Ona hiç yakışmamıştı. O Kara Sevda tarzı dizilere uygun.![]()
Çalıkuşu, Küçük Sırlar dizilerinde de çok iyiydi. Kuruluş O. dizisi olmamıştı kendisine.İlk sezonlarda 13-14 alıyordu. Şimdi bu sezon 7 zar zor alıyordu.
Yani bence fena değil ya ama uzun sürdü dizi.Çalıkuşu, Küçük Sırlar dizilerinde de çok iyiydi. Kuruluş O. dizisi olmamıştı kendisine.![]()
Görür mü senceBurak diziden sıkılıp kaçmak istemiş gibi.
Reytinglerde de dibi görmek istememiş olabilir.
Yeni sezonda dibi görebilirdi dizi. Burak akıllı davrandı, risk almadı.Yani bence fena değil ya ama uzun sürdü dizi.
Aslında en dibi görmez, ortalama gider gibi ama bir sezon daha bu diziyle anılmak istemiyor gibi. Dizinin artık kendisine bir şey katmayacağını düşünüyordur. İmaj bile değiştirdi, boşuna değildi demek ki.Görür mü sence
2. Osmanlı Padişahı olacak o adam.Bu adamla devam etmek için Orhan'ı oynayan kişiyi diziden çıkardılar şimdi kendi ayaklarına sıkmış konumuna düştüler ki ilahi adalet bence.
------
Beter olsunlar.![]()
Elbette gelecek onu biliyorum da oyuncuya yazık oldu onu diyorum.2. Osmanlı Padişahı olacak o adam.Gittiği yerden gelir dizi Orhan üstünden devam eder.