- Reaksiyon puanı
- 85,998
- Puanı
- 1,060
Neden peki?Aaaaaa skandal 😱 yakışmadı milföy mine tugay 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @cookies @Zeyno @Royal_Highness
Neden peki?Aaaaaa skandal 😱 yakışmadı milföy mine tugay 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @cookies @Zeyno @Royal_Highness
no ideaNeden peki?
Bahara çok üzüldüm ya ben
Ooooo kaos büyüyorNeden peki?
38 bölümlük diziye nasıl bu kadar kaos sığdırdılar ben şok. 😱Ooooo kaos büyüyor
Mine tugay kanalın yöneticisiyle sevgili olup senaryoyu kendi etrafında dönecek hale getirtmiş 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ ve minenin ayaklarının fanı @DarkLegenD
Avşar film ve medyapum kaos konusunda markalar38 bölümlük diziye nasıl bu kadar kaos sığdırdılar ben şok. 😱
Avşar bu yüzden dizi yapmayı bıraktı.Avşar film ve medyapum kaos konusunda markalar![]()
Skandal ayol tadına bakıyormuş 😱Avşar bu yüzden dizi yapmayı bıraktı.
Kız üstüne basa basa çaktırıyor ama anlayan yok.
aaaa bunlar rol yapmadığı için bu kadar başarılıydı demek ki karşılıklı sahneleriKız üstüne basa basa çaktırıyor ama anlayan yok.![]()
Ay gerçekten bu arada. Diziyi sıfırdan bu bilinçle izlemek geldi aklıma. .ssaaaa bunlar rol yapmadığı için bu kadar başarılıydı demek ki karşılıklı sahneleri
Şeniz, karakteri değil kendisiymiş demek kiOoooo kaos büyüyor
Mine tugay kanalın yöneticisiyle sevgili olup senaryoyu kendi etrafında dönecek hale getirtmiş 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ ve minenin ayaklarının fanı @DarkLegenD